سفیر ایران در یونسکو اعلام کرد

احیای مجدد جایزه ابن‌سینا در "اخلاق در علم"/بیشترین مشارکت از سوی ایران انجام شود

سفیر یونسکو در ایران از احیای مجدد جایزه ابن سینا خبر داد و با بیان اینکه این جایزه به حوزه اخلاق در علم اختصاص دارد، تأکید کرد: انتظار می‌رود بیشترین مشارکت در این زمینه از سوی کشور ما انجام شود تا بتوانیم توجه جمهوری اسلامی ایران به این حوزه را به نحو درخوری به دنیا نشان دهیم.

به گزارش ایسنا، دکتر احمد جلالی با اشاره به اینکه در دوران گذشته در مقاطعی به جایزه علمی ابن سینا بی‌توجهی شده است، توضیح داد: یونسکو در سال 2002 یک جایزه علمی تحت عنوان "ابن سینا" راه‌اندازی کرد که دارای مصوبه کنفرانس عمومی یونسکو بوده و از دو منظر اهمیت دارد؛ اول آن‌که اسم ابن سینا بر روی این جایزه گذاشته شده و دیگر آن که این جایزه به حوزه اخلاق در علم اختصاص یافته است.

وی از احیای مجدد این جایزه خبر داد و تأکید کرد: انتظار می‌رود بیشترین مشارکت برای این جایزه از طرف کشور ما انجام شود. همچنین لازم است در این زمینه همکاری جدی بین وزارت علوم و وزارت بهداشت شکل بگیرد تا بتوانیم موضوع توجه جمهوری اسلامی ایران به اخلاق در علم را به دنیا نشان دهیم.

سفیر یونسکو در ایران جایزه فوق را با پرستیژترین جایزه علمی اخلاق در دنیا توصیف و خاطرنشان کرد: خوشبختانه وزارت بهداشت و شخصیت‌های دانشگاهی حوزه علوم پزشکی، بر روی موضوع اخلاق در علم تمرکز خوبی داشته، اما این تلاش‌ها نهادینه نشده و امیدوارم بتوانیم ضمن احیای این جایزه،  شاهد کسب آن توسط دانشمندان ایرانی باشیم.

به گزارش وبدا، جلالی در پایان با اشاره به ثبت اثر تاریخی "ربع رشیدی" در حافظه جهانی، افزود: اخیرا قطعنامه‌ای در مورد هزار و هفتصد و پنجاهمین سال تاسیس دانشگاه جندی شاپور اهواز در یونسکو تصویب شد که در سایه این قطعنامه، کشور ما باید بزرگداشت این دانشگاه را برگزار کند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۳ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۳:۱۲
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 97051306839
  • خبرنگار : 71605