به گزارش ایسنا و به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان، مهرداد تولاییان با بیان اینکه تولید مجدد ریل U33 از روزهای آخر خرداد ماه در کارگاه نورد 650 آغاز شده است، اظهار کرد: برنامه ما این است که در مرداد ماه محموله ای 3000 تنی که تمام مراحل تایید فنی آن طی شده باشد به راه آهن جمهوری اسلامی تحویل دهیم. در این خصوص برنامه ای تعیین شده که تحویل در ماه های نخست 3000 تن بوده و در ماه های آتی این عدد افزایش یابد.
وی با تاکید بر اینکه در بحث تولید ریل UIC60 با توجه به اینکه شمش مورد نیاز آن از کارگاه فولادسازی تامین می شود و در مرداد ماه نیز مراحل راه اندازی VD را داریم، افزود: امیدواریم بتوانیم تا آخر مرداد ماه تولید آزمایشی شمش ریل UIC60 را در فولادسازی انجام دهیم و در شهریور ماه شمش قابل تحویل به نورد 650 تولید شود.
وی تصریح کرد: مراحل اجرایی تولید انبوه ریل UIC60 در نورد 650 از مهرماه انجام می شود و پیش بینی این است که با شرایط و امکاناتی که داریم در نیمه دوم سال جاری ریل UIC60 را به مشتری تحویل خواهیم داد.
معاون بهره برداری ذوب آهن اصفهان خاطر نشان کرد: واقعیت این است که تاکنون یک محموله 500 تنی ریل را تحویل داده ایم و به منظور جلب رضایت مشتری باید بتوانیم طی چند مرحله حداقل محموله های 3000 هزار تنی را تحویل راه آهن بدهیم تا آنها نیز در خصوص تامین این محصول استراتژیک آسوده خاطر باشند.
وی در خصوص استانداردهای ریل، گفت: مراحل تولید ریل مطابق با استاندارد صورت می گیرد. استانداردی که قبلاً در دنیا و کشور ما نیز وجود داشت فیش UIC860 بود، اما در حال حاضر استاندارد پیشرفته تر و سختگیرانه تر EN 13674-1 مورد توجه است. سیاست کلی راه آهن جمهوری اسلامی این است که از ریل با استاندارد جدید استفاده کند و ما نیز به آنها حق می دهیم که محصولی مطابق با بروزترین استانداردها درخواست کند و این وظیفه ما است که به عنوان تولیدکننده مطابق با این استانداردها عمل کنیم.
تولاییان اضافه کرد: نماینده بازرسی شرکت راه آهن جمهوری اسلامی در حال حاضر شرکت BV (بیرووریتاس) است و تمام مراحل تولید ریل، مدارک فنی و تست ها را بررسی می کند و پس از نظارت بر روی کلیه مراحل تولید و تایید شرکت مذکور، ریل تولیدی قابل ارائه به راه آهن است. ذوب آهن اصفهان به عنوان تولیدکننده این محصول استراتژیک که با جان انسان ها ارتباط دارد همکاری لازم را در راستای تولید محصول کیفی همواره مد نظر دارد.
وی برنامه تولید 2 میلیون و پانصد هزار تن را قابل تحقق عنوان کرد و گفت: در ماه های خرداد و تیر به دلیل مشکل آب که به صورت پیش بینی نشده به کارخانه تحمیل شد، زمان را از دست دادیم، اما در حال حاضر شرایط آب به صورت تقریباً پایدار رسیده است. خوشبختانه با شرایط فعلی تمام خطوط اصلی تولید مشغول به کار هستند و مانعی برای تولید وجود ندارد و امیدواریم با تامین به موقع و مستمر مواد اولیه مطابق با برنامه پیش بینی شده، حرکت کنیم.
انتهای پیام