به گزارش ایسنا، دکتر محمد حیدری در بازدید مدیرکل صداوسیما استان قم از "مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی"، عنوان کرد: جهاددانشگاهی یک نهاد عمومی غیر دولتی است که در زمینههای مختلف فرهنگی، آموزشی و پژوهشی فعالیت میکند.
وی افزود: جهاددانشگاهی از اوایل انقلاب به زمینههای مختلف پژوهشی ورود پیدا کرد و بدون بودجه دولتی اقدامات خود را به ثمر رساند؛ جهاددانشگاهی بودجه دولتی ندارد و دولت گاهی بابت برخی پروژهها به دفتر مرکزی مبالغی را کمک میکند و اگر مبلغی توسط دولت کمک شود، حدودچهار برابر آن مبلغ توسط جهاددانشگاهی برای اجرای پروژه تامین میشود.
رییس جهاددانشگاهی واحد قم تصریح کرد: جهاددانشگاهی استان قم اکنون در مباحث معماری و شهرسازی نیز ورود کرده و چندین نشست تخصصی به منظور توسعه شهری با حضور مسوولان استانی برگزار شده است و چند قرارداد همکاری نیز در این زمینه به امضا رسیده است.
هزینههای درمان ناباروری قابل قیاس با کشورهای خارجی نیست
وی در خصوص فعالیت مرکز ناباروری جهاددانشگاهی استان قم نیز گفت: تمامی خدمات ناباروری که در دنیا به انجام میرسد، در مرکز ناباروری جهاددانشگاهی به بیماران ارایه میشود و همچنین تعرفههای این مرکز به مراتب از سطح کشور پایینتر است و قابل مقایسه با هزینه درمان در کشورهای خارجی نیست.
حیدری بیان کرد: حدود 40 درصد از بیماران، از خارج استان به مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان قم، مراجعه میکنند و همچنین هشت درصد از بیماران، اتباع خارجی غیر افغانی هستند؛ به دلیل وجود مزیت تعرفههای پایین درمانی و درصد موفقیت بالا، تعداد زیادی از بیماران به این مرکز مراجعه میکنند.
وی اظهار کرد: پیش از افتتاح مراکز ناباروری جهاددانشگاهی در کشور، بیماران مجبور به مهاجرت به کشورهای خارجی میشدند که این موضوع هم مشکلات فرهنگی ایجاد میکرد و هم ارز بسیاری از کشور خارج میشد که با افتتاح مراکز درمان جهاددانشگاهی، بسیاری از این مشکلات حل شده است.
عضو هیات علمی جهاددانشگاهی افزود: اگر مسوولان استانی از مرکز درمان جهاددانشگاهی حمایتهای لازم را انجام دهند، میتوانیم با وجود ظرفیت علمی و نیروی انسانی موجود، این دانش را در استان افزایش دهیم که باعث تولید سرمایه در استان میشود.
در ادامه جلسه، علی حسینی، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی واحد استان قم بیان کرد: جهاددانشگاهی استان قم در حوزههای فرهنگی و آموزشی نیز فعالیتهای گسترده ای دارد و در بخش فرهنگی، اکنون سازمان دانشجویان در چهار دانشگاه استان در حال فعالیت است و 1400 عضو دانشجویی در این سازمان مشغول فعالیت هستند.
وی ادامه داد: در حوزه دانشجویی سعی بر این است که آموزشها، شغل محور و مهارت محور باشد و اکثر این آموزشها به صورت رایگان ارایه میشود؛ همچنین فعالیتهای دانشجویی دسته بندی شده است تا دانشجویان بعد از تحصیل بتوانند درآمدزایی داشته باشد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی واحد استان قم گفت: سالانه همایشهای مختلفی با موضوع فرهنگی توسط جهاددانشگاهی استان قم برگزار میشود و امسال نیز برگزاری "جشنواره ملی مهدویت" در دستور کار است؛ هم چنین جهاددانشگاهی اقداماتی را در موضوعات فرهنگ شهروندی، پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و گفتمان اقتصاد مقاومتی انجام داده است.
انتهای پیام