به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه الجزیره، حساب کاربری "زندانیان عقیدتی" در توییتر نوشت: مسؤولان عربستانی حدود دو هفته پیش الفوزان را ممنوعالسفر کرده و همچنین هر گونه پست گذاشتن در شبکههای اجتماعی از سوی او را ممنوع کردند. این حساب کاربری در آن زمان پیشبینی بازداشت عبدالعزیز الفوزان را کرده بود.
به نوشته این حساب کاربری، این بازداشت نقض گسترده حقوقی و نیز نقض معاهدههای بینالمللی و در راس آن ماده ۱۳ منشور جهانی حقوق بشر است.
فعالان سعودی حامی دولت در سایتهای شبکههای اجتماعی در همان زمان کمپینی علیه الفوزان به راه انداختند و وی را متهم به تحریک علیه دولت کردند این بعد از توئیت الفوزان بود که در آن نوشته بود: " با این جنگ علیه دین و ارزشها، نباید از جنایتکاران حمایت کرد و فریب آنها را خورد و به دنبال پول و مقام بود."
الفوزان پس از این اقدام فعالان عربستانی توییتی را منتشر و در آن اعلام کرد: دوستانم در هر مکانی که هستید مرا از دعای خیرتان محروم نکنید خدا برایمان کافی است و او بهترین وکیل است. این باعث شد بسیاری از کاربران به حمایت از الفوزان پستهایی را منتشر کنند.
از زمان ولیعهد شدن شاهزاده محمد بن سلمان دستگاههای امنیتی شماری از علما و مبلغان دینی از جمله شیخ سلمان العوده را بازداشت کردهاند.
پیشتر عبدالله الغامدی، یکی از بازداشتیهای سابق عربستان در اظهاراتی در برابر پارلمان انگلیس تجربهاش از بازداشت خود و مادرش در عربستان، ابهامات بازداشت برادر دومش، یورش به خانه پدرش را مطرح کرد و عربستان را " کشوری ترسناک که شهروندانش ربوده یا ناپدید میشوند" توصیف کرد.
انتهای پیام