بیسفون از قابلیت پیام امن خود رونمایی کرد

در خلال برگزاری  بیست و چهارمین دوره نمایشگاه الکامپ، بیسفون از جدیدترین ویژگی خود یعنی "پیام امن" رونمایی کرد.

به گزارش سرویس بازار ایسنا، میلاد موحدین مدیر ارشد اجرایی نرم‌افزار بیسفون در نشست خبری که با حضور اصحاب رسانه برگزار شد با بیان اینکه از سال ۱۳۹۳ و قبل از ظهور تلگرام در ایران و همزمان با پیام‌رسان‌های جهانی وایبر و وی‌چت نسخه اولیه بیسفون آغاز به کار کرد، گفت: در این سال‌ها با بهبود معماری عملکرد زیرساخت پیام‌رسان و در راستای نیازهای ۴ میلیون کاربر بیسفونی حرکت کرده‌ایم و ایجاد ویژگی پیام امن یکی از همین اهداف است که نیازها و دغدغه‌های کاربران را در فضای فعلی جامعه برطرف خواهد کرد.

وی افزود: ویژگی‌هایی که بیسفون از ابتدای ایجاد در سال ۱۳۹۳ داشت شامل چت، گروه و کانال بوده و بیسفون اولین نرم‌افزاری بوده که قابلیت ایجاد کانال را داشت و امروز با افتخار اولین پیام‌رسان داخلی کشور هستیم که ویژگی "پیام امن" را خواهیم داشت.

مدیر اجرایی اولین پیام‌رسان داخلی کشور اظهارداشت: در قابلیت پیام امن کل پیام‌ها شامل متن، عکس، فایل‌ها، لوکیشن و... در مبدا رمزگذاری خواهد شد و کلید رمزگشایی آن تنها به مقصد ارسال می‌شود تا وظیفه رمزگشایی را انجام دهد. 

موحدین همچنین در خصوص موقعیت جغرافیایی سرورها گفت: همه سرورهای بیسفون در داخل کشور نگه‌داری می‌شوند و در حال حاضر توانایی میزبانی ۱۰ تا ۱۲ میلیون کاربر را داریم. 

وی با بیان اینکه با توجه به قدمت بیسفون و تجربه تماس‌های بین‌الملل خود با نام تجاری بیستاک دارد به هیچ عنوان هیچ ریشه دولتی و شبه دولتی ندارد، گفت: ما قابلیت پیام امن را با شعار "نگران تیک سوم نباشید" رونمایی کردیم و به طور قطع خواهیم گفت اگر دستور قضایی برای شنود و یا رصد پیام‌ها نیز وجود داشته باشد با توجه به الگوریتم ایجاد شده هیچ‌گونه گزارشی را نخواهیم توانست به مراجع قضایی ارائه دهیم و این مورد بر اساس اصل ۲۵ قانون اساسی است و نگرانی خاصی برای اعمال فشار از طرف حاکمیت نیز نخواهیم داشت.

مدیر اجرایی بیسفون تصریح کرد: تا به این لحظه هیچ‌گونه دستور قضایی برای رصد پیام‌های کاربران به ما ابلاغ نشده است.

در ادامه معین حسینی‌منش مدیر محصول بیسفون با بیان اینکه در قابلیت پیام امن بیسفون از الگوریتم AES استفاده می‌شود، گفت: این الگوریتم پیام را همراه با یک کلید ۲۵۶ بیتی ارسال می‌کند و این کلید تنها در مقصد و بدون هیچ رابطی به مقصد خواهد رسید و برای اینکه بدانید احتمال حدس زدن کلید توسط ۵ ابرکامپیوتر چه مدت است، باید بگویم که بیش از ۱۰*۳ به توان ۵۱ سال طول می‌کشد تا این کلید حدس زده شود یعنی احتمال صفر درصد وجود دارد تا این پیام امن توسط عامل سومی دیده و خوانده شود.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۸ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۴:۲۷
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 97050804374
  • خبرنگار : 30054