استاد حوزه و دانشگاه تأکید کرد

ضرورت توجه به تولیدات داخل کشور با خدمات پس از فروش مناسب

استاد حوزه و دانشگاه گفت: در وضعیت موجود باید بخش دولتی و خصوصی برای تولیدات داخل کشور اهمیت قائل شوند و خدمات پس از فروشی که توسط آن‌ها ارائه می‌شود عاری از هرگونه مشکل و تخلف باشد.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام سید «حسین حسینی قمی» شامگاه دوشنبه در دهمین شب از سلسله نشست‌های طرح تقویت مبانی اعتقادی و شبهه‌زدایی دینی، اظهار کرد: در کتب حدیث فقهی آمده است که امت مسلمان تا زمانی که لباس بیگانه بر تن نکنند و غذای بیگانه را مصرف نکنند امورشان به خوبی می‌گذرد و در خیر هستند.

وی افزود: اگر از ابتدا مردم، تولیدکنندگان و مسئولان برای تولید داخل کشور برنامه‌ریزی می‌کردند وضعیت بهتر از حال بود و قطعاً گرفتار نمی‌شدیم.

حسینی قمی گفت: دو سال گذشته هنگامی که دولت آمریکا ورود شهروندان چندین کشور را به آمریکا ممنوع کرد عده‌ای از مردم و جوانان به‌علت تحصیل در آن کشور ناراحت شدند. هر مقداری که به علم و دانش بیگانگان نیاز داشته باشیم به همان مقدار به ما زور می‌گویند و بر ما قلدری می‌کنند.

استاد حوزه و دانشگاه گفت: زمانی که جوان به تحصیل در دانشگاه مشغول است باید به دنبال کارآفرینی باشد و به دنبال کار در ادارات نباشد.

وی خاطرنشان کرد: امروزه استکبار جهانی به‌علت محتاج بودن ما به علم و دانش آن‌ها گردن‌کلفتی می‌کند.

حسینی قمی ادامه داد: هر اندازه که به علم و دانش بیگانگان نیاز داشته باشیم به همان میزان به ما زور می‌گویند و بر ما قلدری می‌کنند.

وی گفت: تا زمانی که خودمان نخواهیم و مردم تصمیم جدی نگیرند چیزی اصلاح نمی‌شود اگر از تولید بیگانه فاصله بگیریم و اراده کنیم قطعاً وضعیت موجود متفاوت‌تر خواهد شد.

استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: کم‌فروشی تنها به بازار ختم نمی‌شود بلکه فردی که بدون مطالعه در جایی حضور پیدا کند نوعی کم‌فروشی محسوب می‌شود.

وی گفت: اگر امروز ما به خودمان رحم نکنیم دشمن به ما رحم نمی‌کند بنابراین لازم است خودمان به خودمان رحم کنیم.

حسینی قمی خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی کشور ثروتمندان نباید به‌دنبال ثروت‌اندوزی و سوء‌استفاده باشند بلکه باید در این شرایط به برادران دینی خود در حد توان کمک کنند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۲:۴۹
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 97050201034
  • خبرنگار :