حسین اسفندیاری در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: آخرین آمارها از برنامه پروازهای عبوری از آسمان ایران نشان می دهد که شرایط گذشته به روال قبل ادامه دارد و هرچند رشد خاصی نیز به ثبت نرسیده اما هیچ کاهشی در پروازهای عبوری نداشتهایم.
به گفته وی، در حال حاضر شرایطی فراهم شده که بتوان از امکانات شرکت فرودگاهها نهایت استفاده را برد و طبق آنچه در سالهای گذشته اتفاق افتاده در حال حاضر نیز شرکتهای بین المللی از ظرفیت آسمان ما استفاده می کنند.
قائم مقام مدیرعامل شرکت فرودگاهها درباره از سرگیری تحریمها در آبان امسال و احتمال تاثیر گذاری آن بر کاهش پروازهای عبوری از آسمان ایران نیز گفت: ما در طول سالهای گذشته اقدامات لازم برای حفظ توان رقابتی آسمان ایران را انجام دادهایم و این شرایط در رابطه با تصمیمات آینده نیز ادامه خواهد یافت.
اسفندیاری ادامه داد: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری و دستوراتی که از سوی دولت اجرایی شده، ما خود را برای هر شرایطی آماده می کنیم و حتی در صورت بازگشت تحریمها نیز سیاستهای لازم از قبل بررسی شده و در صورت نیاز در دستور کار قرار می گیرد.
وی درباره احتمال خارج شدن شرکت های هواپیمایی خارجی از فرودگاههای ایران نیز اظهار کرد: هر شرکتی سیاستهای خاص خود را دارد و باید دید هر یک از این ایرلاینها چه تصمیمی درباره آینده خود می گیرند. فرودگاههای بینالمللی ایران توانایی حضور شرکتها و پروازهای بین المللی را دارند و اگر تغییری در این فرایند پیش نیاید، مانند گذشته خدمات رسانی به آنها ادامه خواهد داشت.
به گزارش ایسنا، از چند سال قبل و به دنبال افزایش تنشهای سیاسی در کشورهایی چون عراق و اکراین، ایران توانست بخشی از ظرفیتهای آسمان این کشورها را از آن خود کند و به این ترتیب با بالا رفتن آمار پروازهای عبوری درامد کشور از این حوزه به شکلی جدی افزایش یافت.
شرکت فرودگاهها در برنامه ریزی هایی که در طول سال های گذشته انجام داده با بالا بردن تعداد مسیرهای هوایی، به روز کردن تجهیزات راداری و کاهش مناطق ممنوعه پروازی برای آسمان ایران جاذبهای جدید ایجاد کرده است.
با توقف ارتباطات سیاسی میان قطر و تعدادی از کشورهای عربی منطقه، شرکت قطر ایرویز بخشی از پروازهای خود را برای عبور به آسمان ایران انتقال داد.
انتهای پیام