به گزارش ایسنا، مهرداد بائوج لاهوتی در گفتوگو با «خانه ملت» با اشاره به بررسی طرح یک فوریتی تشکیل وزارتخانه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی طی این هفته در صحن علنی مجلس شورای اسلامی، گفت: در صحن علنی در این خصوص که آیا تصویب این طرح خلاف قانون برنامه ششم توسعه است و کلیات آن نیاز به دو سوم رأی دارد یا خیر بررسی شد؛ نهایتا مشخص شد براساس آییننامه کلیات نیاز به دو سوم رأی ندارد.
نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر چه کلیات این طرح تصویب شده است اما جزئیات آن در برخی از بندها نیاز به کسب دوسوم رأی نمایندگان دارد، افزود: کمیسیون مشترک در این راستا از چند بند رفع ایراد کرد؛ به عنوان مثال مطابق بند (د) ماده ۲۹ قانون وزارتخانهها هر وزیر نمیتواند بیش از ۵ معاون داشته باشد بنابراین مقرر شد در صورت تبدیل این سازمان به وزارتخانه معاونتهای سازمان میراث فرهنگی از ۶ به ۵ معاونت کاهش پیدا کند.
وی همچنین با یادآوری اینکه طبق قانون برنامه ششم دولت نباید توسعه مدیریتی داشته باشد، ادامه داد: از آنجا که سازمان میراث به اندازه کافی گسترده است و در تمام استانها و شهرها ادارهکل دارد نیاز به گسترش آن نیست و بهیقین در صورت تبدیل به وزارتخانه این بخش از قانون برنامه ششم رعایت خواهد شد؛ به همین دلیل این مهم نیز در اصلاحیه طرح ذکر شده است.
بائوج لاهوتی خبر داد: طبق این طرح اصلاحشده، رئیسجمهور و وزیر مربوطه باید سالی یک بار به مجلس بیایند و در مورد برنامهها و اهدافی که مشخص شده گزارش ارائه دهند.
عضو کمیسیون مشترک طرح تشکیل وزارتخانه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی معتقد است اگرچه توسعه گردشگری زنجیرهای به هم پیوسته و توسعه زیرساختها را میطلبد اما تبدیل سازمان گردشگری به وزارتخانه در صورت تصویب در صحن علنی مجلس میتواند این سازمان را پویا کرده و تحرکات امیدبخشی در آن ایجاد کند.
انتهای پیام