موضع عربستان در قبال تصویب قانون "کشور یهود" در پارلمان رژیم‌صهیونیستی

وزارت خارجه عربستان به رغم تلاش‌های پس پرده در حمایت از مواضع رژیم صهیونیستی از مخالفت خود با تصویب قانون "کشور یهود" در کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رسمی عربستان (واس)، یک منبع مسؤول در وزارت خارجه عربستان ضمن محکوم کردن تصویب قانون موسوم به "کشور یهود" در پارلمان رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این قانون با احکام قوانین بین‌المللی، اصول قانونی و شرعی بین‌المللی و نیز اصول حقوق بشر در تعارض است.

این منبع دیپلماتیک عربستانی افزود: این قانون مانع تلاش‌های بین‌المللی جهت ایجاد راه حل صلح‌آمیز  برای درگیری میان فلسطینیان و اسرائیلی‌ها می‌شود.

این مسؤول عربستانی از جامعه جهانی خواست به مسؤولیت‌هایشان عمل کنند و با این قانون و تمامی تلاش‌های اسرائیلی که هدفش دامن زدن به تبعیض نژادی علیه ملت فلسطینی، از بین بردن هویت ملی‌ آن و لطمه زدن به حق و حقوق قانونی است، مقابله کند.

این در حالی است که عربستان در پس پرده کاملا مواضع اسرائیل را تایید می‌کند و مدتهاست کانال‌های ارتباطی با این رژیم اشغالگر را آغاز کرده است به طوریکه محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در مصاحبه‌ای کاملا در حمایت از اسرائیلی‌ها برای داشتن یک کشور مستقل برآمده و مواضع فلسطینی‌ها را در برابر اقدامات یک‌جانبه رژیم صهیونیستی در تشکیل کشور مورد سرزنش قرار داده بود.

از سوی دیگر، عبداللطیف بن راشد الزیانی، دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس در بیانیه‌ای اعلام کرد، قانون "کشور یهود" قانونی است که با قوانین بین‌المللی، اصول حقوق بشر، منشور و قطعنامه‌های سازمان ملل در تعارض و حاکی از نژادپرستی و پافشاری اسرائیل بر سرکوب هویت ملی ملت فلسطین و محرومیت آن‌ها از حق و حقوق مدنی و انسانی در سرزمینشان است.

الزیانی تاکید کرد: تصویب قانون "کشور یهود" گام سیاسی خطرناک است که بر نژادپرستی و پاکسازی نژادی علیه ملت فلسطینی در اراضی اشغالی دامن می‌زند.

وی در ادامه افزود: این قانون اهداف خصمانه اسرائیل را آشکار  و روشن می‌کند که اسرائیل با اقدامات و نقض‌های بی‌وقفه خود به قوانین بین‌المللی تن نمی‌دهد و در این امر جدی نیست و تلاش‌های بین‌المللی برای دستیابی به راه حل سیاسی عادلانه و فراگیر  برای پرونده فلسطین که امنیت و ثبات در منطقه را برقرار می‌کند، از بین می‌برد.

الزیانی از سازمان ملل، شورای امنیت، اتحادیه پارلمان‌های بین‌المللی و سازمان‌های بین‌المللی خواست تا مسؤولیت‌های سیاسی و قانونی‌شان را بر عهده بگیرند و از مسؤولان اسرائیلی  بخواهند به قطعنامه‌های سازمان ملل پایبند باشند و اجرای این قانون نژادپرستانه را متوقف کنند.

وی همچنین خواستار همبستگی جامعه جهانی و کمک به ملت فلسطین در راستای بازگرداندن حقوق تاریخی سلب‌شده‌شان شد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۳۰ تیر ۱۳۹۷ / ۱۰:۰۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 97043016033
  • خبرنگار : 71588