احسانالله شکری در گفتوگو با ایسنا، در خصوص وضعیت کنونی جایگاه دفن زباله سراوان گفت: با توجه به پوشش خاک و سمپاشیهایی که در این جایگاه انجام میشود، وضعیت جایگاه دفن زباله سراوان از قبل بهتر شده است.
وی افزود: زبالهها دیگر در این جایگاه دفن به صورت دپو شده رها نمیشوند، اما هنوز مشکل شیرابه زبالههای این جایگاه دفن حل نشده است و همچنان این شیرابه بدون تصفیه وارد رودخانههای گوهررود و زرجوب می شوند.
شکری با بیان اینکه در گذشته، زمینی برای ساخت تصفیهخانه اختصاص یافت که با رانش زباله، در حال حاضر غیرقابل استفاده است، خاطرنشان کرد: با مذاکراتی که با منابعطبیعی استان انجام شد، زمین دیگری به مساحت 7هزار و 500 متر مربع برای ساخت تصفیهخانه از سوی منابع طبیعی گیلان به شهرداری رشت واگذار شده است، اما تا آغاز کار اجرایی تصفیهخانه فعلا اجازه قطع درخت داده نخواهد شد.
وی تصریحکرد: به طور میانگین 4لیتر و در زمان بارندگی 18لیتر برثانیه شیرابه وارد رودخانههای رشت میشود.
رییس اداره نظارت و پایش محیط زیست گیلان با بیان اینکه روزانه هزار تن زباله به جایگاه دفن زباله سراوان میرود، گفت:در مجموع با توجه به امکاناتی که وجود دارد، وضعیت این جایگاه دفن بهتر شده است، اما نقطه مطلوب زمانی حاصل میشود که تصفیهخانه این جایگاه دفن راهاندازی شود.
وی افزود: خوشبختانه همکاری مطلوبی از سوی دستگاهها برای بهبود وضعیت جایگاه دفن زباله از جمله سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان صورت میگیرد.
شکری گفت: تعهدات شهرداری برای ساخت تصفیهخانه باید تسریع یابد، گویا مشکلات بیشتر ادارای است و لازم است هر چه سریعتر مرتفع شود.
وی در مورد ایجاد جدید جایگاه دفن زباله گفت: به شدت با ایجاد لندفیل جدید مخالفیم و نباید زمبن جدیدی در جنگلهای زیبای سراوان تخریب شود.
به گزارش ایسنا، به دلیل عدم مدیریت صحیح دفن زباله جایگاه دفن زباله سراوان با مشکلات عدیده ای از نظر زیست محیطی و بهداشتی برای ساکنین و در مجموع استان ایجاد کرده است.
شیرابه زباله های این جایگاه ابتدا به رودخانه های زرجوب و گوهر رود رشت می ریزد و پس از آن وارد تالاب انزلی میشود که آلودگی این تالاب را هر روز بیشتر میکند.
انتهای پیام