احمدعلی علیرضا بیگی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در دیدار با هیات دولت و تاکید ایشان بر تهیه نقشه راه اقتصاد باثبات، اظهار داشت: آنچه که امروز در کشور اتفاق افتاده است بر مبنای یک اشتباه محاسباتی رخ داده است. دولت ما بر مبنای حسن نیت نسبت به قبل تلاش کرد تا اقداماتی برای اعتمادسازی انجام دهد و فضای بینالمللی را نسبت به جمهوری اسلامی تغییر دهد تا شاهد گشایشهای اقتصادی باشیم اما عملا این محاسبه اشتباه از آب درآمد.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه « بر مبنای واقعیتهای امروز باید نقشه راه اقتصاد باثبات تهیه شود» گفت: برنامهریزی مالی کشور و اداره کشور باید بر مبنای شرایط جدید باشد. از هفت ماه پیش که خروج ترامپ از توافقنامه پیش بینی شده بود باید نقشه راه منسجمی تهیه میشد و منابع خود را بر مبنای اولویتهای مربوط به اقتصاد مقاومتی هزینه میکردیم.
نماینده مردم تبریز در مجلس افزود: این انتظار بیش از پیش امروز خود را نشان میدهد و ما نیازمند یک نقشه راه هستیم. مطابق گزارش دستگاههای مختلف نظیر وزارت صنعت و معدن و وزارت ارتباطات ما منابع گران قیمت ارزی خود را در موضوعاتی صرف کردهایم که اساسا تناسبی با نیازمندیهای امروز ندارد که این امر نشان دهنده فقدان یک نقشه راه منسجم است.
علیرضابیگی افزود: مقام معظم رهبری بر این موضوع تاکید داشتند که منابع ارزی کشور باید بر اساس واقعیتها و به منظور گرهگشایی از مشکلات مردم و تودههای جامعه هزینه شود. همه ارکان حاکمیت در این زمینه باید با محوریت دولت ایفای نقش کنند. دولت باید خودش باور داشته باشد که گرداننده اصلی اقتصاد است و سایر قوا باید به دولت کمک کنند.
وی با بیان اینکه «در دو هفته پیش ریاست مجلس اعلام کرد که مجلس آماده است برای حل مشکلات اقتصادی هر قانونی را که دولت نیاز داشته باشد، تصویب کند» خاطرنشان کرد: مجلس برای حفظ محوریت دولت احترام قائل شد و قوانین و قواعد جدیدی را با تصمیم خود به دولت ابلاغ نکرد. انتظار مجلس این است که دولت به عنوان گرداننده اصلی اقتصاد کشور به درستی عمل کند.
علیرضابیگی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری همواره به حمایت از گروههای ضعیف جامعه تاکید داشتند و به دولت و مجلس نیز تاکید کردند که با لحاظ منافع عمومی جامعه و شرایط عمومی جامعه باید تدابیر اندیشیده شود. چیزی که این روزها مردم را آزرده خاطر کرده است از بین رفتن ارزش پول ملی است. ظرف یک سال گذشته مردم ۸۲ درصد از داراییهای خود را از دست دادهاند.
این عضو کمیسیون شوراها در پایان گفت: متاسفانه تولید در کشور ما در جایگاه اصلی خود قرار ندارد، نقشه راه باید پشتوانه تولید باشد به نحوی که اقلامی که واردات آنها ممنوع شده است در داخل با حمایت از تولیدکنندگان تولید شود و امکان صادرات و ورود به بازارهای بینالمللی برای تولیدکنندگان فراهم شود.
انتهای پیام