به گزارش ایسنا ، بر اساس گزارش مذکور تولید اوپک در سال ۲۰۱۶ روزانه ۳۲ میلیون ۸۶۴ هزار بشکه بوده است که این میزان در سال ۲۰۱۷ به ۳۲ میلیون و ۶۲۸ هزار بشکه رسید. بیشترین میزان تولید در سالهای ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ توسط عربستان سعودی با تولید ۱۰ میلیون و ۴۰۶ هزار بشکه و ۹ میلیون و ۴۵۴ هزار بشکه بوده است. تولید ایران در این سالها به ترتیب سه میلیون و ۵۱۵ هزار بشکه و سه میلیون و ۸۱۱ هزار بشکه بوده است.
بر اساس این گزارش عربستان در ماه آوریل ۲۰۱۸ با تولید ۹ میلیون و ۸۹۸ هزار بشکه همچنان در صدر لیست تولیدکنندگان اوپک ایستاد.تولید عراق در آوریل ۲۰۱۸ چهار میلیون و ۴۳۶ هزار بشکه و تولید ایران سه میلیون و ۸۲۳ هزار بشکه بود. مجموع تولید اعضای اوپک در آوریل ۲۰۱۸ ، ۳۲ میلیون و ۱۵۶ هزار بشکه بود که این میزان در می ۲۰۱۸ با ۲۰۰۰ بشکه کاهش به ۳۲ میلیون و ۱۵۴ هزار بشکه رسید.
در می ۲۰۱۸ تولید عربستان سعودی افزایش یافت و از ۹ میلیون و ۸۹۸ هزار بشکه به ۱۰ میلیون و ۱۵ هزار بشکه رسید.تولید عراق نیز افزایش یافت و به چهار میلیون و ۴۶۱ هزار بشکه رسید. این در حالی است که تولید ایران کمی کاهش یافته است و از سه میلیون و ۸۲۳ هزار بشکه به سه میلیون و ۸۲۲ هزار بشکه رسید.
بر این اساس تولید اعضای اوپک در ژوئن سال ۲۰۱۸ با افزایش حدود ۲۰۰ هزار بشکهای به ۳۲ میلیون و ۳۲۷ هزار بشکه رسید که در این ماه عربستان بیشترین میزان تولید خود در ماههای گذشته و نسبت به سالهای ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ را داشته است و تولید خود را به ۱۰ میلیون و ۴۲۰ هزار بشکه رساند.
عراق در جایگاه دوم تولید اوپک رسید و تولید خود را با اندکی افزایش نسبت به ماه قبل که چهار میلیون و ۴۶۱ هزار بشکه بود، به چهار میلیون و ۵۳۳ هزار بشکه رساند. این در حالی است که تولید نفت ایران با کاهش ۲۲.۷ هزار بشکه در روز از سه میلیون و ۸۲۲ هزار بشکه به سه میلیون و ۷۹۹ هزار بشکه رسید.
کدام کشور افزایش تولید داشته اند؟
بر این اساس تولید عربستان ۴۵۰.۴ هزار بشکه و تولید عراق ۷۱.۵ هزار بشکه رشد داشته است. در این میان تولید الجزایر ۴.۶ هزار بشکه در روز، تولید کنگو ۱۲ هزار بشکه در روز، تولید گابن ۳.۵ هزار بشکه در روز، تولید کویت ۲۷.۳ هزار بشکه در روز ، تولید نیجریه ۲۷.۸ هزار بشکه در روز، تولید قطر ۰.۸ هزار بشکه در روز، تولید امارات ۳۵.۱ هزار بشکه در روز افزایش داشته است.
کدام کشورها کاهش تولید داشتهاند؟
تولید آنگولا ۸۸.۳ هزار بشکه در روز، تولید اکوادور ۰.۹ هزار بشکه در روز، تولید گینه ۰.۸ هزار بشکه در روز ، تولید ایران ۲۲.۷ هزار بشکه در روز، تولید لیبی ۲۵۴.۳ هزار بشکه در روز و تولید ونزوئلا ۴۷.۵ هزار بشکه در روز کاهش داشته است.
بر اساس این گزارش، اعضای اوپک در نشست ۱۷۴ خود در اول تیرماه گردهم جمع شدند. نشستی که با تمدید تعهد کاهش تولید و افزایش یک میلیون بشکهای عرضه به بازار با هدف پایبندی صد درصد اعضا به تعهد، به جای پایبندی ١٥٠درصدی به پایان رسید.
انتهای پیام