پروانه سلحشوری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: متاسفانه این نحو اعترافگیری که در مستند بیراهه شاهد بودیم و صداوسیما نقش نمایشگر آن را داشت بسیار جای تعجب دارد و در واقع میتوان گفت دستاندرکاران این امر دلسوز نظام نیستند چرا که اگر باشند درک میکنند که در شرایط فعلی مردم از مشکلات مختلف در رنج هستند و آن را ابراز میکنند مثلا برای نبود آب سالم در برازجان و خوزستان اعتراض میکنند ولی صداوسیما چنین چیزهایی را به نمایش میگذارد.
نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: اگر این مستند از صداوسیما پخش نمیشد آیا کسی این دختران جوان را میشناخت؟ ضمن اینکه ما بهانه به دست معاندین میدهیم که این مسائل را پُتکی بر سر جمهوری اسلامی کنند که با شهروندان خود چطور برخورد میکنند. در جایی که نیاز به برخورد جدی با اخلالگران اقتصادی و مفسدان اقتصادی است تا مردم قدری التیام پیدا کنند شاهد اعترافگیری از دختر بچه نوجوانی هستیم که حتی اعتراض برخی علما را در پی داشته است.
سلحشوری اظهار کرد: ما در شرایط حساس فعلی نیازمند اتخاذ سیاستهای سنجیده و عاقلانه هستیم و باید به جای افزایش فاصله میان نظام و مردم، تنشها را به حداقل برسانیم. به نظر میرسد هدف اصلی دستاندرکاران این امر به جای تنشزدایی، ایجاد تنش بوده و در مقابل هم بازخوردهایی را از هر دو طرف شاهد بودیم که چنین چیزی در دهه چهارم انقلاب پسندیده نیست.
وی با اشاره به انعکاس گسترده این موضوع در رسانههای خارجی، اظهار کرد: ما این بهانه را به دست رسانههای خارجی دادیم که چنین مسالهای را پررنگ کنند در حالیکه اگر از نظر فرهنگی و اجتماعی با چنین نمودهایی مواجه هستیم باید با کار فرهنگی به آنها رسیدگی کنیم نه اینکه با بدترین و بدشکلترین حالت ممکن به مقابله با آن بپردازیم.
رئیس فراکسیون زنان مجلس در پایان اظهار کرد: ما از کسانی که سیاستگذار فرهنگی هستند میخواهیم تفاوتهای بین نسلی را لحاظ کنند، ما در این شرایط نیازمند فضای باز برای گذران اوقات فراغت جوانان و نوجوانان در کنار خانوادهها هستیم. مثلا حضور در ورزشگاه به شکل خانوادگی فراهم شود در این صورت خانوادهها وقتشان را کنار هم میگذارند و این اتفاقات کمتر میافتد و نیاز نیست به قوه قهریه و نمایش زننده با آن برخورد کنیم.
انتهای پیام