مینا نادری در حاشیه نمایشگاه گروهی اعضای انجمن هنرمندان نقاش ایران (کارنمای۱-۷) در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: یک تمرکز شش ماهه بر روی سیاست برگزاری نمایشگاه کارنمای نقاشان ایران گذاشتهایم و سعی شده که در این نمایشگاهها فرصتی برابر به هنرمندان داده شود و هنرمندان حرفهای باشند و حتما آثار هنرمندانی در این نمایشگاهها به نمایش گذاشته شود که طی دو سال اخیر فعال بوده باشند.
وی افزود: برگزاری این نمایشگاهها را میتوان یکی از دستاوردهای انجمن نقاشان ایران عنوان کرد که توانست با این کار جوانان نقاش را به گالریهای تهران و خارج از کشور معرفی کند، از سوی دیگر هرچند که هدف ما بر روی فروش این آثار نبوده است، اما تاکنون ۶۰ میلیون فروش این نمایشگاهها بوده است و توانسته ایم دو هزار کار از ۳۹۶ هنرمند را در ۸ کارنما به نمایش بگذاریم.
این عضو هیات مدیره انجمن نقاشان ایران تاکید کرد: تلاش داریم تا کارنماها را در شهرستانهای دیگر کشور نیز به نمایش دربیاوریم که در حال حاضر اصفهان در این زمینه فضای مناسب داشته است و ما نیز با مذاکره هشت ماهه توانستیم این کارنما را به اصفهان بیاوریم، علاقهمندیم که به همه شهرستانها برویم چراکه هم جوانان نقاش دیده میشوند و هم از این کارنماهای پژوهشی شهرستانها میتوانند بهره ببرند.
نادری تصریح کرد: در انجمن نقاشان فروش آنلاین را در دستور کار خود قرار دادهایم و در این زمینه تمرکز کردهایم چراکه به نظر می رسد فروش آنلاین هم می تواند به شناخت هنرمندان ما کمک کند و هم میتواند موجب دیده شدن هنرمند شود.
وی درخصوص برخی انتقادها که به گالریداری و دیوارفروشی و انحصاری شدن فعالیت هنر در نقاشی گفت: متاسفانه گاهی برای ارائه نقاشیها در تهران تعدادی هنرمند هستند که فقط می توانند بفروشند، گالری داشته باشند و در گالریهای خارج از کشور حضور پیدا کنند باید تلاش کنیم و بتوانیم هنرمندان جوانمان را نیز وارد این گالریها کنیم و از دیوار فروشی فاصله بگیریم.
همچنین بابک اطمینانیان مدیر کمیته نمایشگاههای انجمن نقاشان ایران اظهار کرد: این نمایشگاه حاصل یک برنامه مفصل پژوهشی در انجمن نقاشان بوده است که سعی شده این نقاشی ها با کارگاههای پژوهشی ارائه شود.
به گزارش ایسنا، نمایشگاه گروهی اعضای انجمن هنرمندان نقاش ایران (منتخبی از کارنمای پژوهشی از ۱ تا ۷) از ۱۴ تا ۱۹ تیرماه در موزه هنرهای معاصر اصفهان برپا است.
انتهای پیام