درِ شیشه‌ای که بعد از ۴ سال باز شد

بعد از پیگیری‌های ایسنا و گذشت حدود چهار سال رییس پژوهشکده هنرهای سنتی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری از باز شدن در شیشه‌ای بین پژوهشکده و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خبر داد.

عبدالمجید شریف‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، بیان کرد: در شیشه‌ای بین این دو بخش از روز چهارشنبه (۱۳ تیر ماه) باز شده است. این دو مجموعه باید با هم ارتباط داشته باشند و از هر دو فضا استفاده کنند. یکی از مباحث ما نیز این بود که بدنه سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به دلیل نبودن این ارتباط از فضای موجود در پژوهشکده هنرهای سنتی اطلاع و آشنایی نداشتند.

او با اشاره به بازدید رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به همراه تشریفاتش از پژوهشکده هنرهای سنتی، اعلام کرد: زمانی که آقای مونسان به همراه تشریفات و معاونت خود از پژوهشکده بازدید کردند، اظهار کردند که از وجود چنین فضایی اطلاع نداشتند. متاسفانه بستن یک در موجب می‌شود حوزه‌ای با این همه فعالیت نادیده گرفته شود و دور از چشم مسوولان قرار بگیرد.

رییس پژوهشکده هنرهای سنتی افزود: فضایی در پژوهشکده هنرهای سنتی وجود دارد که مراجعه‌کنندگان به سازمان از جمله سفیران کشورها و وزیران می‌توانند از آن بازدید کنند و با هنرهای سنتی کشور ما آشنا شوند که خوشبختانه این امکان فراهم شده است.

شریف‌زاده همچنین درباره تامین امنیت آثاری که در پژوهشکده هنرهای سنتی وجود دارد، توضیح داد: خوشبختانه تا کنون حراست و حفاظت مجموعه میراث همکاری خوبی داشتند و با حمایت آنها این اتفاق افتاده است و باید از حراست مرکزی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این زمینه تشکر کرد.

او بیان کرد: از این به بعد می‌توانیم شاهد افزایش همکاری بین معاونت صنایع دستی و پژوهشکده هنرهای سنتی باشیم. پژوهشکده هنرهای سنتی برای انجام همکاری بیشتر با معاونت صنایع دستی آمادگی کامل دارد و امیدواریم بتوانیم این هماهنگی رو بیشتر کنیم.

به گزارش ایسنا، حدود چهار سالی می‌شد که مجموعه هنرهای سنتی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری از معاونت صنایع دستی توسط دری شیشه‌ای جدا شده و این بخش جداکننده در ماه‌های اخیر با صدای اذان ظهر و ساعت ناهار، برداشته می‌شد تا پرسنل پژوهشکده هنرهای سنتی بتوانند در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تردد کنند اما با حضور و پیگیری عبدالمجید شریف‌زاده در پژوهشکده هنرهای سنتی سرانجام این در برای همیشه باز شد.

مجموعه هنرهای سنتی زیر نظر پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری فعالیت می‌کند. بسیاری از هنرهای سنتی مثل سازسازی، قلم‌زنی، منبت، معرق و نساجی سنتی توسط تعداد کمی از استادکاران و کارشناسان باقی‌مانده، احیا و بازسازی می‌شوند. در کنار این دسته از فعالیت‌ها، برخی هنرهای سنتی هم آموزش داده می‌شوند. 

در زمان مدیریت علیرضا بهرمان در پژوهشکده هنرهای سنتی، بین معاونت صنایع دستی و پژوهشکده هنرهای سنتی با هدف تبدیل کردن پژوهشکده به «موزه زنده هنرهای سنتی» دری شیشه‌ای نصب شد. 

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۶ تیر ۱۳۹۷ / ۱۴:۵۲
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 97041608964
  • خبرنگار : 71503