به گزارش ایسنا، این مدرسه با مشارکت محققان ایرانی و فرانسوی و به مناسبت ماه گرفتگی و نیز پدیده نادر تقارن مریخ برگزار خواهد شد.
فراهم آوردن محیطی مناسب به منظور گفتوگو و تبادل نظر در زمینه آشنایی با پدیدههای گرفت و نقش ویژه آنها در شناسایی مجهولات حوزه اختر فیزیک از اهداف عمده این مدرسه بوده و فرصت مناسبی برای محققان و علاقهمندان بهویژه دانشپژوهان جوان و دانشجویان است که با شرکت در آن از سخنرانیهای متخصصین برجسته مدعو داخلی و خارجی در این زمینه بهره برده و به بحث وتبادل نظر بپردازند.
در این مدرسه تابستانی، شرکتکنندگان در کنار یادگیری مباحث مربوط به اخترفیزیک و نجوم، یک شب رصدی به یادماندنی را در بزرگترین رصدخانه کشور یعنی رصدخانه خواجه نصیرالدین طوسی تجربه کرده و به همراه اساتید، ماهگرفتگی کامل را تماشا و دادهگیری خواهند کرد.
کمیته علمی اعضای ایرانی پروفسور یوسف ثبوتی، سعدالله نصیری قیداری، دکتر علی عجبشیریزاده (دبیر)، احسان توابی، اسدالله قمرینژاد و علی ابراهیمی سراج و اعضای فرانسوی مدرسه، ژان پیر روزلوت، سرژ کوچمی، ژان لوک مارتین، سیلویه لورنت، فیلیپ مورال، پاتریس گارموت و ژان موته است.
در این مدرسه دانشجویان و علاقهمندان میتوانند شرکت کنند.
علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به وبسایت http://riapa.tabrizu.ac.ir/fa مراجعه کنند.
انتهای پیام
با مشارکت محققان ایرانی و فرانسوی صورت میگیرد
برگزاری مدرسه بینالمللی تابستانی پدیدههای گرفت در دانشگاه تبریز
مدرسه بینالمللی تابستانی ایرانی- فرانسوی اخترفیزیک به همت پژوهشکده فیزیک کاربردی و ستارهشناسی دانشگاه تبریز طی روزهای 5 و 6 مرداد ماه امسال برگزار میشود.