با دستور استاندار؛

ستاد تدابیر ویژه در استان مرکزی تشکیل می شود

استاندار مرکزی در سومین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان مرکزی دستور تشکیل ستاد تدابیر ویژه در استان را صادر کرد.

به گزارش ایسنا، سید علی آقازاده در خصوص این ستاد گفت: ستاد تدابیر ویژه باید فعالیت خود را از هفته آینده آغاز کند تا در کوتاه ترین زمان، بهترین تصمیمات اخذ شود.

وی افزود: این ستاد باید با محوریت سه قوه مجریه، قضائیه و مقننه در استان که شامل استانداری، دادگستری و رئیس مجمع نمایندگان استان است شکل بگیرد اما به تناسب، دستگاه‌های اجرایی مرتبط در این ستاد عضو می‌شوند. همچنین نشست‌های این ستاد باید به صورت هفتگی برگزار و موضوعات مهم و کلیدی در آن بررسی شود.

استاندار مرکزی پیرامون مصرف برق نیز خاطر نشان کرد: هفته جاری یکی از گرمترین هفته‌های سال 97 ارزیابی شده است و مصرف برق به حدی رسیده که به ناچار باید خاموشی شبکه را در استان مرکزی شاهد باشیم.

وی در خصوص بخشنامه استانداری به ادارات مبنی بر کنترل مصرف انرژی نیز گفت: اطلاعاتی در خصوص مصرف آب و برق سه ماه ابتدایی امسال دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی استان در حال جمع‌آوری است که نتیجه آن در شورای اداری و شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مرکزی ارائه خواهد شد. صرفه‌جویی در مصرف آب و برق در ابتدای سال جاری به تمام دستگاه‌ها ابلاغ شده و بر اساس آن نهادهایی که در این مدت موفق به کاهش مصرف نشده باشند، باید پاسخگو باشند. همچنین دستگاه‌ها و نهادهایی که تا 20 درصد صرفه‌جویی برق داشته باشند از سیاست‌های تشویقی بهره‌مند خواهند شد.

وی با اشاره به صحبت‌های فرماندار ساوه مبنی بر عدم ساخت بیمارستان در این شهر در طول چهل سال اخیر نیز گفت: در سفر وزیر بهداشت به استان مرکزی پیشنهاد استان این بود که بیمارستان حضرت‌فاطمه(س) در ساوه به وزارت بهداشت فروخته شود که مورد استقبال وزیر قرار گرفت و قرار شد که نامه‌ای ارسال  و به دنبال آن هیئتی جهت ارزیابی و نظارت بر بیمارستان به استان اعزام شود.

آقازاده در خصوص جابجایی‌های ادارات نیز گفت: این کاری که در حال انجام است، بعد از حدود دو دهه در حال شکل‌گیری است که کار بسیار ریشه‌ای، اساسی و کارشناسی شده است؛ بدین صورت که یکسری از فضاهای ادارات شهرستان به گونه‌ای در حال تغییر است که فضای مورد نیاز بعضی از ادارات ما بدون اینکه هزینه زیادی انجام بدهیم، تامین می‌شود.

استاندار مرکزی افزود: به نظر می‌آید که تعدیل و تنظیم بسیار خوبی در فضاهای اداری استان را با این کار کارشناسی شاهد هستیم که این تغییرات حتما هم به نفع مردم و ارباب رجوع و همچنین به نفع منابع موجود دولتی و پرسنل این واحدهاست.

آقازاده در خصوص تغییر مکان اداره راه و شهرسازی استان مرکزی نیز گفت: این اداره کل به پراکندگی شهر اراک و در چهار ساختمان مستقر است که این موضوع هم برای ارباب رجوع و هم برای کارمندان این اداره مشکل ایجاد کرده است و قرار ما بر این شد که تمام ساختمان‌های این اداره به ساختمان مرکز تحقیقات جهاد منتقل شود تا بتواند کار خود را با یک استاندارد بهتر انجام دهد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۰ تیر ۱۳۹۷ / ۰۹:۵۱
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 97041005138
  • خبرنگار :