یک دکترای باستان‌شناسی:

برای مدیریت مقصدهای گردشگری باید سیستم‌سازی کرد

‌یک دکترای باستان‌شناسی گفت: برای مدیریت مقصدهای گردشگری در سطح ملی، منطقه‌ای و محلی باید سیستم‌سازی و برنامه‌ریزی کرد.

‌دکتر عبدالرحمان وجودی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: براساس تعاریف و چارچوب‌های سازمان جهانی جهانگردی مقصد گردشگری جایی است که گردشگر به آن وارد می‌شود، اقامت می‌کند، خرید می‌کند، به جاذبه‌های مختلف دسترسی مناسب دارد، احساس امنیت می‌کند، به اینترنت و سیتسم الکترونیکی بانکی دسترسی دارد، از خدمات و تسهیلات بهداشتی، تفریحی، ورزشی، نمایشگاهی به سهولت استفاده می‌کند و از سیستم‌های حمل و نقل درون‌شهری و برون‌شهری مناسب و خدمات فرودگاهی آسان و ایمن می‌تواند بهره‌مند شود.


وی ادامه داد: مقصد گردشگری به تعریفی بهتر جایی است که گردشگر از آن با یک تصویر ذهنی خوب مقصد را ترک می‌کند.

وجودی اضافه کرد: چنین سیستمی بسیار پیچیده است و نیاز به برنامه‌ریزی جامعه راهبردی و عملیاتی و با مشارکت همه ذینفعان اعم از بخش‌های‌ دولتی، غیردولتی و خصوصی دارد تا بتواند موجبات و امکانات اقامت بیشتر گردشگران را فراهم کند.

این دکترای باستان‌شناسی افزود: در لرستان اگر هدف این باشد که این استان با جاذبه‌های شهری، روستایی، عشایری در انواع الگوهای گردشگری‌های طبیعی، تاریخی، فرهنگی، ورزشی و ماجراجویانه و... به یک مقصد گردشگری تبدیل شود، باید تحت سیاست‌گذاری‌های سازمان میراث فرهنگی سیستمی مرکب از همه ذینفعان اصلی صنعت گردشگری ایجاد شود تا همه وظایف غیرحکومتی و تصدی‌گری دولت را در توسعه این صنعت به عهده بگیرد، سیستمی که در قالب یک ساختار تحت عنوان سازمان مدیریت مقصد گردشگری ایجاد شود.

وی عنوان کرد: توصیه سازمان جهانی جهانگردی از سال 2007 تاکنون این است که برای مدیریت مقصدهای گردشگری در سطح ملی، منطقه‌ای و محلی باید سیستم‌سازی و برنامه‌ریزی کرد و باید این برنامه مدیریت شود.


انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۵ تیر ۱۳۹۷ / ۰۷:۴۸
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 97040502326
  • خبرنگار :