مداحی در مراسم آغاز به کار مرکز تربیت مدیران راهبردی جهادی آینده خبر داد

اقدام برای ایجاد رشته دانشگاهی حکمرانی و سیاست‌پژوهی

رئیس کمیسیون چشم‌انداز و امور نخبگان دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام از آغاز به کار رسمی مرکز تربیت مدیران راهبردی جهادی آینده و فعالیت آن در جهت تربیت مدیران راهبردی در کشور خبر داد و گفت: در صدد گسترش این فعالیت‌ها در آینده نزدیک و ایجاد رشته دانشگاهی "حکمرانی و سیاست‌پژوهی" هستیم.

به گزارش ایسنا، محمد ابراهیم مداحی در نشست خبری "آغاز به کار مرکز تربیت مدیران راهبردی جهادی آینده" که امروز (4 تیر) با حضور دکتر سید سعید هاشمی، معاون آموزشی جهاد دانشگاهی در پژوهشکده تحقیقات کاربردی مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد، با بیان اینکه امکانات نرم‌ افزاری، سخت افزاری و مغز افزاری در کشور فراهم است، حلقه مفقوده را "مدیران راهبردی" دانست و گفت: راهبرد به زبان ساده انتخاب بهترین اولویت‌ها در مکان مناسب و زمان محدود است.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه‌ها توسعه کمی و به تبع آن توسعه کیفی یافته‌اند، اهداف نظام آموزش عالی را انتقال دانش (آموزش)، تولید دانش (پژوهش) و تجاری‌سازی آن عنوان و تشریح کرد: تجاری‌سازی دانش باید به افزایش سطح رفاه مردم منجر شود؛ دانشگاه‌های ما در مورد اول و دوم خوب عمل کرده‌اند اما مورد سوم نیاز به جای کار بیشتری دارد.

رئیس کمیسیون چشم‌انداز و امور نخبگان دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام، آموزش برای آموزش و صرف انتقال دانش به نسل‌های بعد را کافی ندانست و تاکید کرد: آموزش باید برای کف جامعه و به جهت کاربرد آن مورد توجه قرار گیرد.

مداحی، راهکار موجود در حوزه نظام آموزش و پژوهش کشور را همت گماردن به تربیت مدیران راهبردی اعلام و بیان کرد: مجموعه‌ای که در مجمع تشخیص مصلحت نظام هست و نهاد جهاد دانشگاهی به این فهم مشترک رسیدند که از ظرفیت‌های خود برای ایجاد هم‌افزایی در این حوزه استفاده کنند.

رئیس کمیسیون چشم‌انداز و امور نخبگان دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام این مجمع را یک نهاد کارشناسی و دارای ۱۱ کمیسیون معرفی کرد و افزود: این مجمع با تجربه ۲۴ ساله خود در این حوزه امروز بعد از سال‌ها سیاست‌گذاری، به نقطه کفایت رسیده است تا در مسیر اجراسازی سیاست‌ها و سیاست‌پژوهی گام بردارد.

وی با بیان اینکه ما مسؤول تربیت مدیران راهبردی در کشور هستیم، یکی از معضلات را نبود اتصال بین مراکز و قوای مختلف کشور عنوان و خاطرنشان کرد: علی‌رغم وجود این معضل، علم و تخصص و تجربه راه خود را پیش می‌برد و ضمانت اجرایی شدن این‌ها تنها گذشت زمان است.

رئیس کمیسیون چشم‌انداز و امور نخبگان دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام، همچنین از تدارک این کمیسیون برای ایجاد رشته حکمرانی و سیاست‌پژوهی و پیشنهاد آن به شورای گسترش آموزش عالی خبر داد و گفت: فعالیت‌های ما در این زمینه در آینده نه چندان دور گسترش پیدا خواهد کرد.

مداحی در پایان ابراز امیدواری کرد مرکز "تربیت مدیران راهبردی جهادی آینده" بتواند با نگاه سیاست‌سازی و سیاست‌پژوهی و نیز تفکر راهبردی خود، به تولید محصولات نرم‌افزاری، سخت افزاری و مغزافزاری اقدام کند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۴ تیر ۱۳۹۷ / ۱۷:۰۳
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 97040402163
  • خبرنگار : 71605