به گزارش ایسنا، مرکز تربیت مدیران راهبردی جهادی آینده که حاصل تعامل کمیسیون چشمانداز و امور نخبگان دبیرخانه مجمع و جهاد دانشگاهی است، با هدف ارتقای سطح دانش، بینش و مهارتهای مدیریتی مدیران کشور و ایجاد پشتوانه علمی، فکری و اندیشهای از طریق آموزش برای آنها در اسفند ماه سال گذشته راهاندازی شد.
این مرکز شایستهگزینی و شایستهسالاری در انتخاب مدیران آینده کشور را هدف قرار داده و دورههای خود را در سه سطح و محور مقدماتی، متوسطه و پیشرفته برگزار میکند.
محورهای فوق دارای موضوعات "ماهیت نظام جمهوری اسلامی ایران، نظام مدیریت و برنامهریزی در ایران، مبانی مدیریت راهبردی (محور اول، دوره مقدماتی)"؛، "محیط شناسی عمومی، مبانی آیندهپژوهی، حکمرانی خوب (محور دوم، دوره متوسطه)"، "مدیریت دانش، مدیریت آیندهنگاری و چشماندازسازی، مدیریت راهبردی در حوزههای اجرایی، کارورزی و پروژه (محور سوم، دوره پیشرفته)" است.
شیوه انتخاب جهت شرکت در دورههای مرکز تربیت مدیران راهبردی جهادی آینده معرفی توسط دستگاههای دولتی و خصوصی مراکز علمی و پژوهشی و دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام، شناسایی افراد توانمند و معرفی توسط مرکز و یا ثبتنام در سایت مرکز به صورت داوطلبانه و مصاحبه توسط تیمی متشکل از صاحبنظران پس از گذراندن دوره مقدماتی معرفی شده است.
همچنین شرایط شرکت در دورهها نیز به شرح زیر است: داشتن مدرک کارشناسی و بالاتر، سن حداقل ۲۵ سال و حداکثر ۶۰ سال، داشتن دو سال سابقه کار، معرفینامه از سازمانها یا شرکتها برای استفاده از سهمیه اختصاصی دستگاهها، دارا بودن سلامت جسمی و روانی، اعتقاد و پایبندی به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، قدرت بیان اقناع و توانایی گفتمانسازی، برخورداری از هوش سیاسی و توانایی رصد و تحلیل جریانهای تاثیرگذار سیاسی و بینالمللی، توانایی تحلیل شرایط عمومی حاکم بر کشور، منطقه و جهان، داشتن روحیه کار تیمی، داشتن سواد رسانهای و آشنایی با زبان انگلیسی عنوان شده است.
به گزارش ایسنا، مرکز تربیت مدیران راهبردی جهادی آینده با همکاری کمیسیون چشم انداز و امور نخبگان دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام و جهاد دانشگاهی در اسفند ماه سال گذشته راهاندازی شد و از امروز در پژوهشکده تحقیقات کاربردی مجمع تشخیص مصلحت نظام آغاز به کار میکند.
انتهای پیام