دکتر نعمتاللهی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، ضمن بیان این مطلب به وضعیت سطح زبان داوطلبان آزمون دکتری اشاره کرد و افزود: دانشجویان دوره دکتری بطور صد در صد نیازمند آشنایی کامل با زبان انگلیسی هستند، چرا که این افراد بعد از ورود به دانشگاهها و موسسات عالی مجبور هستند با اتکا به زبان خارجی منابع و مقالات تحقیقاتی و علمی را مورد مطالعه قرار بدهند.
وی در ادامه تصریح کرد: دانشجویان دکتری که به زبان خارجی تسلط نداشته باشند، نمیتوانند به آخرین نتایج تحقیقات علمی در دانشگاههای مختلف دنیا و همچنین مراکز تحقیقاتی دسترسی پیدا کنند، بنابراین دانستن زبان انگلیسی برای این دانشجویان یک امر بسیار مهم و ضروری به شمار میرود.
معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی، خاطرنشان کرد: این دانشگاه به دلیل اهمیت یادگیری زبان انگلیسی، آشنایی دانشجویان با این زبان برای ورود به دوره دکتری را ضروری میداند. بر این اساس دانشجویان در بدو ورود به این دوره باید بتوانند مدرک زبان را ارائه بدهند و در نهایت اگر احیانا موفق به ارائه مدرک این آزمون در ابتدای ورود به دکتری نشوند، باید متعهد شوند تا آزمون جامع، مدرک دکتری خود را تحویل آموزش دانشگاه بدهند.
دکتر نعمتاللهی، اظهارکرد: معیارهایی برای آزمون زبان دانشجویان دکتری در نظر گرفته شده است که براساس آن این دانشجویان موظف هستند 50 درصد نمره قبولی در این آزمون را کسب کنند. علاوه بر این اگر دانشجویان نتوانند این نمره را کسب کنند، دورههای آموزشی زبان انگلیسی در دانشگاه علامه برگزار میشود و دانشجویان میتوانند با شرکت در این دورهها به تقویت زبان انگلیسی خود بپردازند و یا اینکه حتی آنها میتوانند در آزمونهای زبان این دانشگاه شرکت و مدرک آن را تحویل دانشگاه بدهند.
به گفته وی، آزمون زبان انگلیسی در دانشگاه علامه طباطبایی هر سه ماه یکبار به طور منظم برگزار میشود و دانشجویان علاقهمند میتوانند با شرکت در این آزمونها 50 درصد نمره این آزمون را کسب کنند تا مدرک زبان برای آنها محسوب بشود و بتوانند در امتحان جامع شرکت کنند.
معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی در پایان با بیان اینکه ارائه مدرک زبان انگلیسی به عنوان شرط ورود به دوره دکتری در این دانشگاه محسوب نمیشود، خاطرنشان کرد: دانشجویانی که وارد دوره دکتری میشوند دو گروه هستند، گروه اول کسانی که از طریق آزمون سازمان سنجش پذیرفته شدهاند که در این وضعیت از طریق آزمون وضعیت زبان آنها نیز بررسی میشود و گروه دوم نیز کسانی هستند که از طریق استعدادهای تحصیلی وارد این دوره شدهاند که این دانشجویان نیز باید قبل از ورود به دوره دکتری مدرک زبان خود را به دانشگاه ارائه بدهند، ضمن اینکه در مصاحبه علمی دانشجویان تمام دکتری نیز، وضعیت زبان آنها تاثیرگذار خواهد بود.
انتهای پیام