جشنواره کوچ عشایر اقوام ایران زمین در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: جشنواره کوچ عشایر با حضور بیش از ۸ استان در پارک ولایت شهر یاسوج آغاز به کار کرد. 

به گزارش خبرنگار ایسنا، محمود باقری چهارشنبه شب در آیین افتتاح جشنواره کوچ عشایر اقوام ایران زمین در پارک ولایت یاسوج افزود: این جشنواره به مدت سه شب برقرار خواهد بود و ظرفیت ها، آئین ها و آداب و رسوم عشایر در قالب این جشنواره ارائه می شود . 

وی اظهار کرد: ارائه ظرفیت ها و پتانسیل های استان به ویژه ظرفیت های عشایری و گردشگری استان به سایر مناطق کشور از دیگر هدفگذاری های برگزاری این جشنواره است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به برگزاری چهارمین جشنواره عشایر با برند کوچ عشایر با همکاری کارگروه گردشگری کهگیلویه و بویراحمد، استانداری و شهرداری یاسوج، خاطرنشان کرد: سیاه‌چادرهایی به طول 180 متر در این جشنواره میزبان علاقه‌مندان به فرهنگ عشایری است . 

باقری هدف از برگزاری این جشنواره را معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های عشایر عنوان و تصریح کرد نمایش آیین‌های عشایری، موسیقی عشایری، غذای عشایری و تجلیل از پیشکسوتان و نخبگان عشایر و خانواده‌های شهدای عشایر از مهم‌ترین محورهای این جشنواره است . 

وی با بیان اینکه جشنواره کوچ عشایر ثبت ملی شده است، ادامه داد: رونمایی از کتاب عشایر و لباس محلی عشایر استان از مهمترین برنامه‌هایی این جشنواره است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه تاکنون هشت استان در جشنواره حضور پیدا کرده‌اند، عنوان کرد: این جشنواره از امروز تا یکم تیرماه ادامه دارد و در صورت استقبال تمدید می‌شود . 

باقری گردشگری را از صنعت‌های پولساز دنیا عنوان و بیان کرد: چهار رکن اساسی جاذبه، تبلیغات، اسکان و حمل و نقل در گردشگری مهم است و اگر کشوری بخواهد از قافله گردشگری عقب نماند باید این چهار شاخص را تقویت کند . 

وی تصریح کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد با داشتن 300 جاذبه طبیعی، 300 جاذبه معنوی، دو هزار جاذبه تاریخی و بالغ بر سه هزار شی تاریخی کلکسیونی از جاذبه‌های گردشگری است‌. 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه حدود 47 درصد جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد روستایی و عشایری است، اظهارکرد: مردان و زنان عشایر کسانی هستند که اصالت این استان را حفظ کرده‌اند بنابراین ما باید پتانسیل‌ها و توانمندی‌های این قشر را معرفی کنیم . 

باقری اضافه کرد: امروزه یک خانه عشایری و روستایی به عنوان یک جاذبه فضای گردشگری مطرح است که در کنار هتل‌ها، مهمان‌سراها و غیره باید از این جاذبه‌ها برای معرفی استان استفاده کنیم.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۳۱ خرداد ۱۳۹۷ / ۱۰:۲۰
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 97033114968
  • خبرنگار :