به گزارش ایسنا، استفاده از سبزیها برای سلامتی بسیار مفید است، اما محققان اظهار کردند که این مواد غذایی میتوانند در ساخت ساختمانهای سبز و مقاوم هم استفاده شوند.
مهندسان در دانشگاه لنکستر دریافتند که چگونه میتوان ترکیبات بتن را با استفاده از الیاف سبزیهای ریشهای تقویت کرد.
ریشه سبزیجات، مقدار کلسیم سیلیکات هیدرات را افزایش میدهد که ماده اصلی کنترل عملکرد بتن و توقف هر گونه ترک در آن است.
بر اساس یافتههای اولیه این آزمایش، مخلوطهای بتنی از جمله پلاکتهای نانو از چغندرقند یا هویج به طور قابل توجهی خواص مکانیکی بتن را بهبود میبخشند.
صنعت ساختوساز در جستجوی روشهایی برای جلوگیری از انتشار کربن است. سیمان، یکی از مواد اصلی بتن است و تولید آن، هشت درصد از گازهای گلخانهای جهان را تشکیل میدهد و پیشبینی میشود که طی ۳۰ سال آینده با توجه به افزایش تقاضا، این مقدار دو برابر شود.
محققان افزودند: توسط این روش میتوان با استفاده از انرژی کمتر و سازگار با محیط زیست، مواد بتنی مقاومتری تولید کرد.
انتهای پیام