یک نماینده پیشین مجلس:

نمایندگان بدون توجه به پیامک‌های تهدیدآمیز، عمل کنند

یک نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ارسال پیامک تهدیدآمیز به نمایندگان مجلس پدیده جدیدی است، گفت: من اگر نماینده مجلس بودم، کاری به پیامک‌های تهدیدآمیز نداشتم و طبق تشخیص خودم عمل می‌کردم.

حجت‌الاسلام و المسلمین ابوالفضل شکوری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه نمایندگان مجلس مختارند که به یک لایحه رای مثبت بدهند یا رای منفی، اظهار کرد: وقتی لایحه‌ای به مجلس می‌آید پس از بررسی‌های لازم نمایندگان رای موافق یا مخالف به آن می‌دهند و اگر لایحه به اصلاح نیاز داشته باشد به کمیسیون مربوطه رفته و پس از اصلاح لایحه طبق آیین‌نامه به صحن مجلس می‌آید.

وی در ادامه درباره پیامک‌هایی که به نمایندگان موافق لایحه مقابله با تامین مالی تروریسم در جریان بررسی این لایحه می‌رسید، بیان کرد: باید مشخص شود که منشاء این پیامک‌ها چیست، شماره تلفن همراه نمایندگان در اختیار مردم آن حوزه انتخابیه قرار دارد. ممکن است رای‌دهندگان به نماینده پیامک داده باشند، از سویی ممکن است این پیامک‌ها از سمت کانون‌های قدرت باشد. به نظر من سخت است که تشخیص دهیم این پیامک‌ها را یک جناح یا باند قدرت ارسال می‌کند یا افراد عادی.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به اینکه من چنین تجربه‌ای نداشته‌ام، اظهار کرد: در دوران نمایندگی من چنین مسائلی مطرح نبود. اینکه نماینده‌ای تحت تاثیر این پیامک‌ها قرار می‌گیرد به روحیه خود نماینده بستگی دارد و ممکن است نماینده‌ای از پیامک‌ها بترسد یا نترسد. به هر حال این پیامک‌ها خارج از روال عادی مجلس است و اگر من اکنون نماینده بودم و این پیامک‌ها به من می‌رسید به آنها کاری نداشتم و طبق بررسی‌ها و تشخیص خودم عمل می‌کردم.

این عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در پایان گفت: نمایندگان مجلس مثل هر شهروند دیگری که تهدید می‌شوند این حق را دارند که این موضوع را پیگیری کنند. نمایندگان می‌توانند بابت دریافت پیامک‌های تهدیدآمیز شکایت کنند تا مخابرات منشاء این پیامک‌ها را شناسایی کند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ / ۰۹:۳۳
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 97032812916
  • خبرنگار : 71480