واکنش «ظریف» به تصمیم اخیر مجلس عوام کانادا در مورد ایران

وزیر امور خارجه کشورمان اقدام اخیر مجلس عوام کانادا در مورد ایران را به ضرر این کشور خواند.

به گزارش ایسنا، محمدجواد ظریف بامداد روز پنج‌شنبه در جریان بازگشت از آفریقای جنوبی در جمع خبرنگاران در واکنش به تصویب طرح محدود کننده روابط با ایران در مجلس عوام کانادا و مطرح کردن برخی ادعاها در این نهاد قانونگذاری علیه نهادهای نظامی کشور خاطرنشان کرد: متاسفانه در کانادا تصورات غلط و توهماتی در مورد ایران وجود داشته و هنوز نیز علی‌ رغم اینکه دولت کانادا عوض شده و این دولت با دیدگاه‌های دیگری وارد صحنه شده، این فشارهای سیاسی توسط تندروها ادامه دارد.

وی با بیان اینکه این سیاست‌های تندروانه علیه ایران به ضرر کانادا خواهد بود و در جهت حفظ صلح و امنیت بین المللی نیست، افزود: متحدان آنها در منطقه اشتباهات و جنایت‌هایی را مرتکب شده‌اند و آنها در برابر این اقدامات سکوت کرده‌اند و در مقابل متاسفانه جمهوری اسلامی ایران را متهم به جنایاتی می‌کنند که متحدان خودشان در منطقه انجام داده‌اند.

این دیپلمات عالیرتبه کشورمان با بیان اینکه ایران همواره در خط مقدم مبارزه با تروریسم بوده است، ادامه داد: اگر تلاش‌ها و حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران در راستای مبارزه با تروریسم در منطقه نبود، شاید اکنون شرایط دیگری در منطقه حاکم بود.

ظریفافزود: امیدوارم کشورهای غربی کمتر تحت تاثیر این نوع جوسازی‌ها قرار بگیرند و خودشان نیز وارد این جوسازی‌ها نشوند و با سیاست مستقل نسبت به ایران تصمیم بگیرند.

وی گفت: باعث تاسف است که دولت کانادا از سیاست‌های خود در مورد ایران این گونه عمل ‌کند.

وزیر امور خارجه در بخش دیگر از گفت‌وگوی خود با خبرنگاران با اشاره به نتایج سفر دو روزه‌اش به آفریقای جنوبی و دیدارش با وزیر امور خارجه و رئیس جمهور این کشور و همچنین برگزاری جلسات کارشناسی بین کارشناسان ایران و آفریقای جنوبی گفت: دیدار با آقای رئیس جمهور، دیدار کاری خوبی بود. در این دیدار در ارتباط با روش‌ها و ساز و کارهای گسترش روابط دو جانبه گفت و گو و رایزنی شد. ایشان در این جلسه گفتند که به هیات‌های کارشناسی و مقامات این کشور دستور می‌دهند که مطالعات لازم را برای ساز و کارهای گسترش روابط دو کشور انجام دهند.

ظریف ادامه داد: همچنین در جریان این سفر تصمیم گرفته شد که ظرف چند هفته آینده هیات‌های کارشناسی از سوی آفریقای جنوبی به تهران بیایند تا در جریان گفت و گو با همتایان ایرانی خود زمینه‌های همکاری بین دو کشور را نهایی کنند.

وی همچنین اعلام کرد: در مجموع اراده سیاسی خوبی در مقامات آفریقای جنوبی برای گسترش همکاری‌های دو کشور وجود دارد.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۴ خرداد ۱۳۹۷ / ۱۰:۱۳
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 97032411326
  • خبرنگار : 71038