دکتر حبیب الله مسعودی فرید در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه بحث کودکآزاری همیشه جزو اولویتهای سازمان بهزیستی بوده است، افزود: معتقدیم برای پیشگیری از چنین حوادثی باید به کودکان آموزشهای لازم را ارائه کرد تا مورد آزارهای جنسی قرار نگیرند. همچنین ارائه این آموزشها حتما باید در دستور کار مدارس قرار بگیرد؛ درعین حال والدین نیز باید در مورد این موضوعات آگاه شوند.
وی با تاکید بر اهمیت نظارت بر مکانهایی نظیر مدارس یا مهدهای کودک که بچهها در آنجا حضور دارند، اظهار کرد: باید نظارت خیلی دقیقتری روی این مراکز وجود داشته باشد. همچنین باید فضایی ایجاد شود که در صورت ایجاد مشکل، دانشآموز بتواند به راحتی با مدیر مدرسه یا سایر مسئولان ارتباط برقرار کرده و مشکلاتش را مطرح کند.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با انتقاد از پرداخت ناکافی به موضوع مشاوره و سلامت روان در مدارس تصریح کرد: تا کنون به موضوعات در مدارس توجه زیادی نشده است و مدارس ما هنوز با همان نظام قدیم به فعالیتشان ادامه میدهند. مدارس هنوز هدف پر کردن ذهن بچهها، با اندوختهها و موضوعات درسی را دنبال میکنند؛ این درحالیست که هدف اصلی مدرسه پرورش است. مدرسه باید فضایی برای رشد و تکامل همه جانبه کودکان باشد.
مسعودی فرید در ادامه با بیان اینکه سازمان بهزیستی همواره از طریق اورژانس اجتماعی، موارد کودکآزاری را پیگیری میکند، گفت: قانون صراحتا این را اعلام کرده است که اگر کسی از کودکآزاری اطلاع داشته باشد و آن را اعلام نکند، مجرم است و این کار پیگرد قانونی دارد. همه باید بدانند که همه در قبال این موضوعات مسئول هستند.
انتهای پیام