خرابات: سرمربی تیم ملی معضل جودو شده است/ فدراسیون با کارشناسان لجبازی می‌کند

ملی‌پوش پیشین جودوی ایران با انتقاد از ادامه ناکامی‌های جودوی ایران در رویدادهای بین‌المللی گفت:دلیل لجبازی فدراسیون با کارشناسان و ادامه استفاده از محمد منصوری در تیم ملی را نمی‌دانم.

مسعود خرابات در گفت‌وگو با ایسنا، درباره ادامه ناکامی جودوکاران ایران در رویدادهای بین المللی و افزایش انتقاد کارشناسان اظهار کرد: گرندپری چین اولین تورنمنت بین‌المللی برای کسب سهمیه المپیک بود که متاسفانه ۴ جودوکار ایران در این رقابت‌ها که جزو نفرات باتجربه ایران نیز محسوب می‌شدند از رسیدن به مدال بازماندند.
ملی پوش پیشین جودوی ایران افزود: پیش از این رویداد، سایر رویدادهای خارجی که تیم ملی با نفرات خود در آن شرکت کرد و نتوانست به نتایج خوبی برسد همگی از سطح پایینی برخوردار بودند. رقابت‌های کاپ آزاد در هر کشوری پایین‌ترین سطح را دارد و گرنداسلم‌ها نیز از بالاترین سطح برخوردار هستند. با این وجود ۸ جودوکار تیم ملی در رقابت‌های کاپ آزاد روسیه همگی حذف شدند و در مجموع فقط یک دقیقه و ۲۷ ثانیه روی تاتامی دوام آوردند!

وی با بیان این که نتایج جودوکاران ایران در کاپ آزاد روسیه یک فاجعه بود گفت: با وجودی که برخی کشورهای مطرح مانند کره جنوبی، ژاپن، برزیل و ... با ترکیب کامل به این تورنمنت نیامده بودند ما با همین نفرات‌مان نیز نتوانستیم نتایج خوبی کسب کنیم و باز هم ناکام بودیم. پس از روسیه، کار ما برای کسب سهمیه المپیک در چین آغاز شد اما در این مسابقات نیز نتایج خوبی نگرفتیم و جایگاه نخست رنکینگ نیز از دست سعید ملایی پرید و باز هم جودوکار هلندی در صدر قرار گرفت. ظاهرا قرار است ملایی تا بازی‌های آسیایی در هیچ تورنمنتی شرکت نکند که این یک تصمیم غلط است و مشخص نیست سرمربی تیم ملی چه در سر دارد که چنین تصمیماتی می‌گیرد.

خرابات افزود: از این به بعد رقابت‌ها بیش‌تر در اروپا برگزار می‌شود که سطح بسیار بالایی خواهند داشت و نفرات مطرح جودوی جهان سر و کله شان پیدا خواهد شد. به همین دلیل کار جودوکاران ما بسیار سخت‌تر از گذشته خواهد بود اما با این روند نمی‌توانیم به کسب نتیجه امیدوار باشیم.

کارشناس جودوی ایران درباره انتقادها از عملکرد ضعیف کادر فنی تیم ملی و ادامه حمایت فدراسیون با وجود انتقادها گفت: سرمربی تیم ملی معضلی برای جودوی ایران شده است. دلیل حمایت‌های چشم بسته فدراسیون از کادر فنی با وجود انتقادات کارشناسان را واقعا نمی‌دانم. نمی‌دانم بین سرمربی تیم ملی و فدراسیون چه چیزی در میان است که فدراسیون تا این حد در قبال مردم و کارشناسان لجبازی می‌کند. الان وقت لجبازی فدراسیون نیست چرا که این موضوع لطمه جدی به جودوی ایران وارد خواهد کرد. فدراسیون ۲ مربی کره‌ای و یک مربی ازبک به ایران آورده است. چرا باید ارز این مملکت در اختیار مربیان خارجی قرار گیرد که هیچ بازدهی برای جودوی ایران ندارند. خود رای بودن فدراسیون به جودوی ایران لطمه بزرگی وارد کرده است.

وی خاطرنشان کرد: با وجود این که به‌خاطر انتقاداتم مشکلاتی را برای من بوجود آوردند اما کماکان بر روی مواضع خودم هستم چرا که دلم برای جودوی ایران و حال و روزی که دارد می‌سوزد. وقتی سرمربی تیم ملی به لحاظ فنی در جایگاهی نیست که بتواند برای جودوی ایران مفید باشد چرا فدراسیون باید چشم بسته و از سر لجبازی از او حمایت کند؟ فدراسیون به من بگوید آیا سرمربی تیم ملی یک مدال کشوری دارد که نشان دهنده این باشد که در رده بزرگسالان مسابقه داده است؟ اگر این‌کار را انجام دهند من رسما از جامعه جودو عذرخواهی می کنم. وقتی در تیم ملی جو خوبی حکم فرما نیست و به جودوکارانی مثل رشنونژاد که می‌توانست سال‌ها برای کشورمان افتخارآفرینی کند توجهی نمی‌شود و فشار به او می‌آورند، نتیجه‌اش این می‌شود که فرار کند و به کشور دیگری پناهنده شود. البته ما کار او را تایید نمی‌کنیم اما صحبت‌های او پس از رفتن نشان داد به‌خاطر چه افرادی رفته است.

ملی پوش پیشین جودوی ایران با انتقاد از مصاحبه محمدرضا رودکی، مدیر تیم‌های ملی جودو گفت: رودکی گفته بود خرابات در جودو به آرزوهایش نرسید. اما من اگر قد و جثه رودکی را داشتم حداقل یک مدال جهانی را می‌گرفتم. مدال آسیایی را که همه می‌گیرند. پس او به آرزوهایش در جودو نرسید. من هیچ آرزویی در جودو ندارم و چسبیده به جودو نیستم. خدا را شکر کار و زندگی خودم را دارم و از وضعیتم راضی هستم.

خرابات در پایان با بیان این که صحبت‌هایش از سر دلسوزی و نه به زعم فدراسیون از کینه و یا دشمنی با افراد است گفت: وقتی سطح فنی جودوکاران تیم ملی بیش‌تر از سرمربی تیم ملی است نتیجه‌اش بهتر از این نمی‌شود. این مربیان نمی‌توانند کمکی به جودوی ایران بکنند چرا که توان فنی آن را ندارند. رییس فدراسیون ابتدای شروع به کارش قول داد بهترین مربی خارجی را برای تیم ملی استخدام کند اما ۲ سال از این وعده و وعیدها گذشته و می‌بینیم چه کسانی راس کار هستند. باید مانند کشورهای صاحب نام جودو از بهترین مربیان جهان استفاده کنیم تا از این وضعیت خارج شویم.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ / ۱۰:۳۸
  • دسته‌بندی: کشتی، رزمی
  • کد خبر: 97031205715
  • خبرنگار : 71506