حمید اسدبیگی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت حریم پایتخت، گفت: حریم ، موضوعی ملی و در عین حال فرا بخشی است که دارای ساختار و قوانین متعدد می باشد که بعضا در قسمتهایی با هم پوشانی دارند .
وی با بیان اینکه با این حال تعامل در سطح بالا در میان دستگاه های دخیل در حریم در حال انجام است و امیدواریم ظرف چند ماه آینده موضوع حریم تعیین تکلیف شود، گفت: برای صیانت از شهر تهران باید تنوع مدیریتی پایان یابد تا با ایجاد وحدت و یکپارچگی نظم و انضباط فراهم شود و تخلفات کاهش یابد. هر چند که با کشیک بندی برای مناطق و نواحی در حریم توانستیم مشکل ساخت و ساز در حریم را مهار کنیم.
وی با بیان اینکه یکی از مشکلات حریم پایتخت نخاله ریزی ساختمانی است، گفت: بر اساس قوانین شهرداری مسئولیتی در این خصوص خارج از محدوده شهر را ندارد و تنها میتواند به سایر سازمانها همکاری نماید که در این ارتباط نیز علیرغم مشکلات متعددی که در حوزه های مختلف داریم، کماکان مناطق نسبت به نخاله برداری اقدام می نماییم و در حال انجام رایزنی برای ایجاد یک برنامه واحد با سایر سازمانهای مرتبط هستیم .
معاون نظارت اداره کل حریم شهرداری تهران با بیان اینکه برای کنترل عدم ورود مصالح به حریم نظارت تصویری را در دستور کار قرار دادیم، گفت: دوربینهای کنترلی و نظارتی در مبادی ورودی و خروجی نصب می شود چرا که معتقدیم زمانی میتوانیم این موضوع را مدیریت کنیم که مانع از ورود مصالح و بروز تخلف در عرصههای پرخطر شویم.
وی با بیان اینکه برای کنترل حریم نیازمند رصد و کنترل هوشمند هستیم، گفت: 35 دوربین در مناطق مختلف حریم و مبادی ورودی پیش بینی شده است، همچنین در قسمتهایی از حریم که به علت صعب العبور بودن امکان پایش پیاده ممکن نیست و یا زمانبر می باشد از هلی شات استفاده می کنیم .
اسدبیگی با بیان اینکه پایش ماهوارهای حریم در دستور کار قرار دارد، گفت: در بازههای زمانی خاص تصاویر ماهوارهای جدید حریم را با تصاویر قبلی مقایسه میکنیم و در صورت تعارض نسبت به رفع و تعیین تکلیف آنها اقدام میکنیم.
انتهای پیام