به گزارش ایسنا، پروانه سلحشوری در نطق میان دستور جلسه علنی امروز، بیان کرد: روزهای حساسی را پشت سر میگذاریم. توافق برجام که حاصل اهتمام کشورهای ۱+۵ در جهت صلح و نوعدوستی بوده است از طرف دولت آمریکا به طور یکجانبه نقض شده است.
وی در ادامه گفت: ترامپ که امروز سمبل رواج خشونت و پیمانشکنی و عدم تعهد به توافقهای بینالمللی است در روز گذشته توسط رژیم صهیونیستی دست به نسلکشی فلسطینیها زده و آتش دیگری افروخته است. در روز گذشته اعمال تحریمها علیه ایران جدیتر شد و این تحریمها حکومت ایران و به ویژه مردم ایران را نشانه گرفته است. در اعمال تحریمها مردم ایران بیشترین ضرر را خواهند کرد.
نماینده مردم تهران در مجلس بیان کرد: فراکسیون امید در بیانیهای نظر خود را در مورد برجام و آتش زدن پرچم آمریکا ابراز کرد اما مثلث سهگانه دشمنی با ایران باید بداند که قرنهاست ایران طی سالهای متمادی مورد هجوم و طمع دشمنان قرار گرفته است اما دوباره ایران ققنوس وار سرافراز از خاک بر آمده است.
وی ادامه داد: اکنون فشارهای بینالمللی در کشور ما بسیار زیاد است. شرط لازم برای مبارزه با تهدیدات موجود، حفظ انسجام درونی و ایجاد اعتماد بین مردم و حاکمیت است. متاسفانه فشارهای بیرونی از یک طرف و عدم اهتمام برای مقابله با نارضایتیهای درونی شرایط سختی را روبروی کشور قرار داده است.
سلحشوری خاطرنشان کرد: امیدواریم با تدبیر رهبری به عنوان سکاندار اصلی اداره کشور موضوعات به گونهای مدیریت شود تا ملت دچار خسران نشود. همچنین اهتمام ویژه سایر مسئولین در گذر از این پیچ تاریخی بسیار مهم است. رفع حصر و گشایش فضای سیاسی در شرایط کنونی کشور ضرورتی اجتنابناپذیر است و منجر به انسجام و اعتماد بین مردم میشود. اقشار آسیبپذیر در کشور در شرایط نگرانکنندهای به سر میبرند. اعتراضات این گروه از جامعه نباید به خشونت و دستگیری و زندانی کردن آنها منجر شود.
وی تصریح کرد: افرادی که دارایی خود را در موسسات مالی از دست دادهاند نیاز به درک و کمک دارند و نباید با آنها برخورد تند و خشن شود. متاسفانه امروز در کشور گرفتار بحران عقلانیت در رفتار کنشگران هستیم که منشاء تولید بحرانهای متعددی در کشور شده است. حرکتهای احساسی در آتش زدن پرچم آمریکا و سند قانونی برجام مصداق بارز این رفتار احساسی است. امروز ما دچار عدم اجماع در اداره کشور هستیم.
نماینده تهران در پایان گفت: زنانی که امروز نیمی از جامعه را تشکیل میدهند و جوانان دهه ۷۰ و ۸۰ ممکن است مانند نسل ما فکر نکنند و هم عقیده و هم سلیقه ما نباشند. احترام به سلایق و باز کردن فضای عمومی و عدم سیاسی کردن موضوعات فرهنگی و اجتماعی به کاهش فاصله مردم و حاکمیت کمک میکند. مردم ثابت کردهاند برای حفظ کشور تلاش میکنند و پاسخ بیگانگان را به صراحت دادهاند. حفظ نظام در سایه رضایت مردم و دوری از مفاسد اتفاق میافتد.
انتهای پیام