به گزارش ایسنا، سید مرتضی موسویان در مراسم اختتامیه دهمین جشنواره رسانه های دیجیتال در تبریز اظهار کرد: هر چیزی که در مغز قابل تصور است، محقق می شود و در این راستا، بالا رفتن سواد رسانه ای و تکنولوژیک و همچنین فرهنگ استفاده از آنها برای داشتن فردای بهتر ضروری است.
وی ادامه داد: یکی از موارد شبههانگیز در دنیای جدید تغییر تعاریف از جمله حریم خصوصی است؛ حریم خصوصی در محیط جدید روز به روز عوض خواهد شد و در دنیای جدید زندگی یک گوی بلورین است و ما باید نظرمان را در مورد حریم خصوصی تغییر دهیم.
وی با بیان اینکه برای همراهی با دنیا نیازمند افزایش سواد رسانه ای هستیم، گفت: عصر حاضر عصر درآمدهای حاصل از اطلاعات است.
وی افزود: شبکه های مجازی مرزها را درنوردیده اند و در اثر بروز و ظهور رسانهها با دهکده جهانی مواجه هستیم، برای تحلیل درست پیام های دریافتی از شبکه های اجتماعی باید مجهز به سواد رسانه ای باشیم تا قدرت نقد و تشخیص پیام ها را هم داشته باشیم.
وی گفت: دنیای شبکه ای ما را مجبور به داشتن سواد شبکه ای می کند، در حقیقت شبکه محصول سهم متصل شدن اشیا و افراد است. سه برابر جمعیت انسانی، اشیا در شبکه وجود دارد، و از این تعداد روز به روز بیشتر میشود و زندگی شبکهای هر روز گستردهتر میشود.
رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال، شبیه سازی محیط واقعی در فضای مجازی را مساله اصلی دنیای امروز دانست و گفت: چه بپذیریم و چه نپذیریم فضای مجازی در حال گسترش است، به تدریج کامپیوترهای کوانتومی به عرصه می آیند که قدرت تنها چهار کامپیوتر کوانتومی برابر تمام کامپیوترهای موجود در آمریکاست.
وی با بیان اینکه در عصر سرعت و ارتباطات که زندگی اجتماعی با استفاده از شبکه های مجازی عجین شده است، شاهد بروز یک نوع دگردیسی هستیم که ممکن است فرصت ها و تهدید هایی را برای ما ایجاد کند، ادامه داد: هوش مصنوعی، شبیه سازی و قدرت پردازش مسایل پیش روی انسان آینده بوده و در آینده شاهد موجودی شبیه انسان خواهیم بود که می تواند از مغز انسان فرمان بگیرد.
وی درخصوص جشنواره رسانه های دیجیتال خاطرنشان کرد: این مسابقه بین المللی با موضوعات اینترنت، شبکههای اجتماعی، بازی و سرگرمی دیجیتال، تلفن همراه، رایانه، سبک زندگی دیجیتال، اشتراک گذاری محتوا، کودکان و نوجوانان آنلاین و حریم خصوصی برگزار شد.
رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال با اشاره به نظریه دوفضایی شدن تاکید کرد: علم هایی چون اقتصاد، جامعه شناسی، روان شناسی و مدیریت که جایگاهشان از تکنولوژی هم فراتر است؛ بر این اساس شرایط خاصی بروز کردهاند و در حال حاضر ما باید بر اساس ادبیات خاص فضای جدید، به سراغ مدیریت این فضا برویم.
مراسم اختتامیه دهمین جشنواره بین المللی رسانه های دیجیتال و چهارمین جشنواره بین المللی کاریکاتور روز شنبه با حضور هنرمندان داخلی و خارجی در تبریز برگزار شد.
انتهای پیام