لغو اردوهای مدارس رژیم صهیونیستی در جولان اشغالی

به دنبال افزایش تنش در مرزهای شمالی رژیم صهیونیستی، وزارت آموزش این رژیم اردوهای مدارس که قرار بود امروز (چهارشنبه) در ارتفاعات جولان سوریه انجام شود را لغو کرد.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه مصری الیوم السابع، روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارنوت نوشت: ارتش اسرائیل به مقامات در ارتفاعات جولان سوریه دستور العمل‌های لازم برای باز کردن پناهگاه‌ها در صورت وقوع انفجار بمب‌ها را داده است.

این روزنامه عبری زبان در ادامه نوشت: این دستورالعمل‌ها به دنبال مشاهده تحرکات غیرمعمول نیروهای سوریه و هم‌پیمانانشان، از طرف ارتش اسرائیل به نیروهای مستقر در ارتفاعات جولان داده شده است.

اما رژیم صهیونیستی امروز اعلام کرد که طبق ارزیابی صورت گرفته از طرف فرماندهی نظامی در مرزهای شمالی، وضعیت در شهرک‌های واقع در ارتفاعات جولان به حالت عادی خود بازگشته است.

رژیم صهیونیستی در ادامه بر این مسأله تاکید کرد که سفرها به ارتفاعات جولان کما فی السابق با هماهنگی ارتش در جریان است اما چند سایت توریستی به طور خاص بسته خواهد شد.

این درحالی است که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی که به قبرص سفر کرده بود بعد از چند ساعت اقامت در این کشور به دلیل نامناسب بودن اوضاع امنیتی به تل‌آویو بازگشت.

گادی آیزنکوت، رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی نیز به دنبال گزارش ارتش این رژیم مبنی بر نامناسب بودن اوضاع امنیتی در ارتفاعات جولان و مرزهای لبنان از شرکت در کنفرانس "هرتزلیا"، خودداری کرد.

بلندی‌های جولان یکی از مناطق حساس نظامی در خاورمیانه به‌ شمار می‌آید.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۱۰:۴۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 97021910384
  • خبرنگار : 71610