مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان:

292 نیروی کار ایرانی در سیستان و بلوچستان جایگزین اتباع خارجی شدند

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: 292 نیروی کار ایرانی سال 96 در این استان جایگزین اتباع خارجی غیرمجاز شدند.

به گزارش ایسنا- به نقل از اداره‌‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سیستان و بلوچستان، مهرداد جهاندیده افزود: سال گذشته 11 هزار و 140 مورد بازرسی در خصوص اشتغال اتباع بیگانه در واحدهای صنفی سیستان و بلوچستان انجام شد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 110 تبعه خارجی به طور عمده پزشکان متخصص و افراد دارای همسر ایرانی در سیستان و بلوچستان دارای پروانه کار هستند تاکید کرد: صدور پروانه کار فقط در اختیار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و براساس ماده 120 قانون کار، اتباع بیگانه نمی‌توانند در ایران مشغول بکار شوند، مگر اینکه دارای روادید ورود و حق کار مشخص باشند و پروانه کار دریافت کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه برخی از مردم فکر می کنند افراد دارای گذرنامه و مدارک اقامتی می‌توانند در کشور مشغول بکار شوند، در حالی که بر اساس قانون، داشتن گذرنامه و مدارک اقامتی دلیل موجه‌ای برای بکارگیری اتباع خارجی نیست‌.

جهاندیده تاکید کرد: توصیه این مجموعه به کارفرمایان و افرادی که می‌خواهند از خدمات اتباع خارجی استفاده کنند، این است که قبل از بکارگیری آنان حتما از داشتن پروانه و مجوز فعالیت‌شان مطمئن شوند‌.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان همچنین از تعیین جریمه در سال 97 برای کارفرمایان متخلف که اتباع خارجی فاقد مجوز را به کار می‌‌گیرند‌، خبر داد‌.

جهاندیده  گفت: مبلغ جریمه برای هر روز اشتغال غیرمجاز اتباع خارجی یک میلیون و 852 هزار و 115 ریال است‌.

وی افزود: بر اساس مصوبه شورایعالی کار حداقل دستمزد روزانه در امسال به مبلغ 370 هزار و 423 ریال و جریمه تخلف در به کارگیری اتباع خارجی فاقد مجوز پنج برابر این دستمزد است‌.

وی خاطرنشان کرد:  این میزان جریمه در صورت تکرار تخلف‌، دو برابر خواهد شد و کارفرمایانی  که مکرر مرتکب تخلف شوند به 91 تا 180 روز حبس محکوم خواهند شد.


انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۰۹:۳۳
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 97021910286
  • خبرنگار :