به گزارش ایسنا، تولید سالانه بیش از یک میلیون گاز مایع، یک میلیون تن اتان مصرفی واحدهای پتروشیمی و تولید روزانه ۴۰۰ تن گوگرد از دیگر تولیدات این فاز خواهد بود.
برداشت روزانه ۱۴.۲ میلیون مترمکعب از سکوی ۱۴A
با بهره برداری از سکوی ١٤A، برداشت گاز ترش از نخستین سکوی طرح توسعه فاز ١٤ پارس جنوبی آغاز شد.ظرفیت تولید گاز ترش سکوی ١٤A ٥٠٠ میلیون فوت مکعب معادل ١٤، ٢ میلیون متر مکعب در روز است که این میزان گاز ترش از طریق یک خط لوله ٣٢ اینچ به بخش خشکی انتقال می یابد.
برداشت روزانه ۵۰۰ میلیون فوت مکعب گاز ترش از فاز ۱۴ تا پایان شهریور
نخستین عرشه دریایی طرح توسعه فاز ۱۴ پارس جنوبی در بهمنماه سال گذشته نصب شد و عملیات تکمیلی حفاری ۷ حلقه چاه این سکو با موفقیت به پایان رسیده است و هماکنون آخرین مراحل راهاندازی خط لوله سکوی دریایی ۱۴A و نیز خط انتقال از واحد ۱۰۰ پالایشگاه فاز ۱۴ به سمت پالایشگاه ۱۲ در حال انجام است.
همزمان عملیات تکمیلی ۸ حلقه چاه موقعیت سکوی اقماری ۱۴C نیز در حال انجام است و پیشبینی میشود با نصب و راهاندازی این عرشه تا پایان شهریورماه امسال، برداشت روزانه ۵۰۰ میلیون فوت مکعب گاز ترش از سکوی اقماری ۱۴C محقق شود، بدین ترتیب فاز اول طرح توسعه فاز ۱۴ پارس جنوبی در مجموع با برداشت روزانه ۱ میلیارد فوت مکعب گاز ترش (معادل ۲۸.۲ میلیون فوت مکعب) از ۲ سکوی دریایی تکمیل میشود.
عملیات حفاری چاههای موقعیت سکوی B و D این طرح نیز از پیشرفت قابل ملاحظهای برخوردار است و به محض دریافت لولههای CRA عملیات تکمیلی آن در دستور کار قرار خواهد گرفت.
اجرای پروژه این فاز به کنسرسیومی متشکل از سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو)، شرکت مدیریت طرحهای صنعتی ایران، شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی ایران، شرکت ملی حفاری ایران، شرکت مجتمع کشتیسازی و صنایع فراساحل ایران، شرکت مدیریت پروژههای نیروگاهی ایران (مپنا)، شرکت پایندان و شرکت ماشینسازی اراک واگذار شده که مسئولیت رهبری کنسرسیوم را سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) بر عهده دارد.
انتهای پیام