به گزارش ایسنا، این نهاد در گزارش سالانه ۲۰۱۷ خود که روز دوشنبه منتشر شد، اعلام کرد صنعت انرژی جهان در مراحل اولیه تغییر بنیادین از سوختهای فسیلی به انرژیهای تجدیدپذیر است.
اظهارات این نهاد نشان میدهد چگونه صندوقهای سرمایه جهانی به درخواست دولتها برای پرداختن به مسئله تغییرات جوی و بنای یک جامعه عاری از کربن در آینده گردن مینهند.
دو سال قبل سازمان سرمایهگذاری ابوظبی در شرکت "گرینکو انرژی هولدینگز" که یکی از شرکتهای انرژی تجدیدپذیر هند است، سرمایهگذاری کرده بود.
این صندوق ذخایر ابوظبی را که یکی از امیرنشینهای امارات متحده عربی است، مدیریت میکند. این کشور حدود ۳ درصد از نفت جهان را تولید میکند.
طبق اعلام موسسه صندوق رفاه دولتی، سازمان سرمایهگذاری ابوظبی ۸۲۸ میلیارد دلار دارایی را مدیریت میکند که این صندوق را سومین صندوق رفاه دولتی بزرگ جهان میسازد.
صندوق سرمایه دولتی یک تریلیون دلاری نروژ اوایل امسال اعلام کرد در سرمایهگذاریهای خود در تولیدکنندگان نیرو، شرکتهای نفتی و شرکتهای مواد اولیه، ریسکهای ناشی از تغییرات جوی را به دقت ارزیابی میکند.
بر اساس گزارش رویترز، سازمان سرمایهگذاری ابوظبی اعلام کرد سال گذشته به بررسی تغییرات جوی و تاثیر احتمالی آن پرداخته است تا ارزیابی کند دولتها و بازارها چه واکنشی میتوانند به این تغییرات نشان دهند.
انتهای پیام