سپهریفر در گفتوگو با ایسنا، در مورد گازرسانی به روستاهای جاده چالوس، توضیح داد: طراحی گازرسانی به روستاهای پایین دست جاده چالوس از سوی شرکت گاز استان البرز تمام شده و ما منتظر هستیم اداره راه این استان راهکاری برای آن ارائه کند.
وی در مورت مشکل این طرح توضیح داد: این منطقه محوری است که فاصلهای از جاده برای اجرای خط لوله ندارد و خط لوله حتما باید در حاشیه جاده کشیده شود و با توجه به اینکه این جاده یک جاده گردشگری است، مشکلات خاص خود را دارد. در این راستا هفته گذشته جلسهای با فرمانداری طالقان برگزار و قرار شد شرکت گاز طرح خود را ارائه کند که لوله گذاری چگونه انجام شود و اداره راه باید طرح ما را ببیند و در مورد آن نظر دهد.
رییس امور مهندسی و اجرای طرحهای شرکت گاز استان البرز در ادامه در مورد گازرسانی به روستاهای بالادست سد امیرکبیر و بخش آستارا نیز تصریح کرد: در این مورد طرح اولیه خود را به اداره راه ارسال کردیم. برای این منظور و کشیدن خط لوله گاز کنار جاده به مجوز راهداری نیاز داریم و هنگامی که به جمعبندی برسیم خط اصلی گازرسانی از جوستان به گچسر کشیده میشود.
سپهریفر با اشاره به صعبالعبور بودن برخی از روستاهای جاده چالوس گفت: ممکن است برای گازرسانی به این روستاها لولهگذاری شود؛ مگر اینکه این قضیه کاملا منتفی و برای گرمایش این روستاها از برق استفاده شود.
وی ادامه داد: به طور کلی برای اجرای این طرحها باید مجوز راهداری، محیط زیست و برخی نهادهای دیگر را داشته باشیم. در جلسهای که با فرماندار داشتیم مقرر شد ظرف ۱۵ روز آینده پاسخ خود را ارائه دهند. البته این بحث حدود دو سال است که طرح شده است.
بر اساس این گزارش، در ماههای پایانی سال ۱۳۹۶ دو تن از نمایندگان استان البرز در نامه ای خطاب به مدیرکل راهداری این استان درخواست رسمی خود را برای گازرسانی به تعدادی از روستاهای قرار گرفته در جاده چالوس اعلام کردند. ۳۸ روستای مذکور نزدیک به سد امیرکبیر و بخش آسارا هستند که هنوز گازرسانی به آنها صورت نگرفته است. در نامهای که از سوی نمایندگان این استان امضاء شده جمعیت این روستاها ۴۲۰۰ خانوار اعلام شده و درخواست این نمایندگان برنامهریزی برای اجرای فاز اول پروژه بین جوستان و گچسر به طول ۴۹ کیلومتر است.
پیگیری ایسنا از یک مقام آگاه در اداره کل راه و شهرسازی استان البرز نشان میدهد که با توجه به محدود بودن حریم جاده امکان آن وجود ندارد که در برخی نقاط از فضای کنار آن برای گازرسانی جداگانه استفاده شود. از سویی دیگر با توجه به اینکه این محور در بسیاری از نقاط هیچ مسیر جایگزینی ندارد امکان توقف رفت و آمدها برای طولانی مدت نیز در آن وجود نخواهد داشت.
انتهای پیام