مدیرعامل شرکت آلومینیوم المهدی:

‌هنوز مطالبات گذشته گریبانگیر آلومینیوم المهدی ‌است

‌مدیرعامل شرکت آلومینیوم المهدی با بیان اینکه برای بخش خصوصی یک‌میلیون هم زیاد است، اضافه کرد: بخش خصوصی باید بدون تکیه‌بر کسی پول در بیاورد و آلومینیوم المهدی هنوز مطالبات گذشته گریبان گیرش است و قادر نیست هزینه‌اش را با تولیدش یکسان کند و کارخانه هنوز به سوددهی نرسیده است.

‌به گزارش ایسنا، ‌محمد نصوری صبح امروز در یک نشست خبری، افزود: از مهرماه سال 94 به‌عنوان اولین مدیر انتصابی پس از خصوصی‌سازی این شرکت شروع به کار کردم.

وی با بیان اینکه تنها آمدم و هیچ فردی را از بیرون وارد نکردیم و با افراد توانمندی که در شرکت فعالیت داشتند، کار را با تمامی تلاطم‌ها هدایت و ادامه دادیم، تصریح کرد: همین اتکا به منابع انسانی درون شرکت، بالندگی و رشد شخصیت اجرایی همکاران در کارخانه را به همراه داشت و توانست کارخانه را از بحران‌ها نجات دهد.

نصوری با اشاره به اینکه فعالیتم را با 258 دیگ کار شروع و امروز 342 دیگ کار تولید را دز حوزه تولید آلومینیوم انجام می‌دهند که نشان‌دهنده تلاش‌های فراوانی است که برای تحقق اهداف پیش‌بینی‌شده صورت گرفته است، اضافه کرد: در این مدت تلاطم‌های زیاد اقتصادی داشتیم اما بدون توقف، کار کردیم و بستر مناسبی ایجاد شده تا به تولید اسمی خود که 250 هزار تن است، برسیم.

مدیرعامل شرکت آلومینیوم المهدی با بیان اینکه در سال گذشته 170 هزار تن تولید داشتیم و در سال جاری با تعداد دیگ‌های افزایش‌یافته رکورد 5 ساله را خواهیم شکست، اظهار کرد: در قبال این نوع فعالیت که صورت گرفته سایر فعالیت‌ها کما فی السابق ادامه دارد، در حوزه منابع انسانی با تعهد اشتغال 1830 نفر مواجه بودیم که حدود 630 نفر از طرف شرکت‌های پیمانکاری مشغول بودند و برخلاف تمامی حواشی آن 630 نفر که اعلام می‌شد از کار اخراج شده‌اند، بار دیگر اضافه‌شده و در حال فعالیت در شرکت هستند.

وی با اشاره به اینکه این مسئله باعث حواشی زیادی شد، اصلی‌ترین محوری که همه ما باید به آن توجه کنیم این است که چرخه تولید را به هیچ بهانه‌ای متوقف کنید، خاطرنشان کرد: از همه به‌خصوص منتقدین تشکر می‌کنم که باعث شدند تلاشمان بیشتر شود و انتقاداتشان باعث اصلاح کار ما شد؛ امیدوارم از این پس هم انتقادات سازنده باشد و کمتر ما را به حاشیه ببرد.

نصوری با تأکید بر اینکه کارخانه‌ای که قبل از واگذاری فعالیت خود را انجام نمی‌داد اکنون در حال تولید است، اضافه کرد: پس از واگذاری تا انتهای سال 96 کلیه آند مصرفی خود را در کارخانه تولید کردیم درحالی‌که قبل از واگذاری بیشتر آن از طریق واردات انجام می‌شد.

وی با اشاره به اینکه تنها مجموعه صنعتی هستیم که دانشگاه علمی کاربردی داریم، افزود: هم‌وغممان را در مسائل ورزشی در حول کارکنان شرکت در رشته‌های مختلف ورزشی قرار داده‌ایم و در این مدت توانستند در رشته فوتبال پیشرفت کرده و تیم کارگری‌مان به لیگ برتر استان راه پیدا کند.

نصوری با بیان اینکه علاوه بر افزایش تولیدات، شاهد اشتغال 2500 نفر هستیم و اکنون هیچ نیروی پیمانکاری نداریم، تصریح کرد: نوسانات ارزی فشار را بر تولیدکنندگان ایجاد می‌کند و با توجه به اینکه یک بنگاه کاملاً خصوصی هستیم این موضوع تأثیر بسزایی بر روی کارخانه دارد.

مدیرعامل شرکت آلومینیوم المهدی گفت: امیدواریم که بتوانیم ظرفیتمان را به 400 دیگ برسانیم که این اولین هدفمان است؛ 70 درصد مواد اولیه را وارد می‌کنیم و برای تنظیم واردات باید میزان قابل‌توجهی هم صادرات داشته باشیم تا ارز موردنیاز را بتوانیم تأمین کنیم.

وی با بیان اینکه تولید بر اساس 342 دیگ باید به 190 هزار تن برسد و اگر 60 دیگ دیگر نیز اضافه شود به 220 هزار تن خواهد رسید و پیش‌بینی می‌شود از سه‌ماهه دوم سال راه‌اندازی این 60 دیگ صورت بگیرد تا بتوانیم به هدف‌گذاری‌مان دست پیدا کنیم.

نصوری ادامه داد: یکی از مواردی که پیگیری کردیم استاندارد در دو قسمت است، آزمایشگاه ما به‌عنوان آزمایشگاه همکار با اداره استاندارد گواهی لازم را دارد و می‌تواند برای سایر واردکنندگان گواهی صادر کند، کمیته‌ای راه‌اندازی کردیم که بخش عمده فرآیند استانداردسازی را به انجام می‌رسانند و از سال 96 به‌صورت رسمی شروع به کارکرده است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه ازنظر تولید کمی شاید به رقابت معنی‌داری نرسیدیم اما ازلحاظ کیفی بالاترین کیفیت تولید را داریم، عنوان کرد: براساس اصل 44 این واگذاری صورت گرفته اما مقاومت زائدی در این خصوص صورت گرفت و حواشی متعددی به وجود آمد اما نکته مهم این است که اراده برای اقتصاد سالم و شفاف اجرای اصل 44 است و شفافیت کافی صورت بگیرد.

وی با بیان اینکه مهم این است چرخ تولید بچرخد، امروز کسی می‌تواند ادعای حمایت از اصل 44 را بکند که بیاید شمش آلومینیوم را ببیند و در بطن ماجرا قرار بگیرد، اضافه کرد: در زمینه مسئولیت‌های اجتماعی دیدگاه‌ها متفاوت است، ممکن است تأسیس یک موسسه خیریه امری بزرگ باشد یا حل مسائل اشتغال؛ اصل و درد قضیه مسائل اقتصادی و اشتغال است پس این‌ها می‌تواند مسائل اجتماعی ما را سامان دهد.

نصوری با اشاره به اینکه مالیات معوقات قبل واگذاری از سال 91 تا 93 را پرداخت کردیم، مطالبات برق و مالیاتی را پرداخت کردیم و به‌طورکلی آنچه در تعهد خریدار بوده پرداخت‌شده است، تصریح کرد: در حال حاضر جذب نیرو نداشته و قصد داریم بهره‌وری را با همین نیروها بالا ببریم و انتظار داریم از نیروها حداکثر بهره‌وری را داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت آلومینیوم المهدی با بیان اینکه آزمایشگاه پایش مجموعه صنعتی داریم و قراردادی با بیرون بسته‌شده تا به‌صورت مستند اطلاعات و آمار را ارائه دهد، اظهار کرد: در حوزه تولید صنایعی مثل آلومینیوم آلایندگی فضایی برای محیط‌زیست نداریم و تنها یک‌سوم آب مصرفی‌مان از آب شرب خریداری‌شده تأمین می‌کنیم.

وی در پاسخ به سؤالی در خصوص علت انحلال باشگاه آلومینیوم هرمزگان که روزگاری در لیگ برتر فوتبال و والیبال در حال فعالیت بود، افزود: باشگاه ورزشی 30 میلیارد تومان بدهی به بار گذاشته است و از  پرداخت‌های آن سندی در کار نیست این در حالی است که مؤسسات دولتی حق هزینه کردن برای تیم‌های حرفه‌ای را ندارند و آن‌هایی که در حال هزینه هستند از خط قرمزها عبور کرده‌اند.

نصوری با بیان اینکه آلومینیوم المهدی بنگاه خصوصی است و بر اساس تفکر خود مدیریت می‌کند، اظهار کرد: اینکه بخواهد تیمداری حرفه‌ای داشته باشد یا خیر براساس نظر مدیریتش است.

وی همچنین در خصوص صحبت‌های مطرح‌شده مبنی بر مشکلات برخی کارگران، افزود: در خصوص کارکنانی که مشکلاتی داشته‌اند، کمیته انضباطی داریم که نظر نهایی را صادر می‌کند ما هم تمکین می‌کنیم و پرونده‌ها به‌ اداره کار ارجاع داده‌شده‌اند.

مدیرعامل شرکت آلومینیوم المهدی با بیان اینکه برای بخش خصوصی یک‌میلیون هم زیاد است، اضافه کرد: بخش خصوصی باید بدون تکیه‌بر کسی پول در بیاورد و آلومینیوم المهدی هنوز مطالبات گذشته گریبان گیرش است و قادر نیست هزینه‌اش را با تولیدش یکسان کند و کارخانه هنوز به سوددهی نرسیده است.

وی با بیان اینکه با هزینه 12 میلیارد تومانی تیم فوتبال آلومینیوم راهی لیگ برتر شد و سپس به لیگ دسته یک سقوط کرد اما کسی جریمه نشد، اظهار کرد: نباید کسی نسبت به این موضوع پاسخگو باشد؟ درحالی‌که پس از خصوصی‌سازی، همه نسبت به واگذاری آن حساس شدند و تمامی آفت‌ها بروز کردند!

مدیرعامل شرکت آلومینیوم المهدی با اشاره به اینکه گفت: با شایعه‌سازی، کاغذ نشان دادن در تلویزیون و جوسازی کاری پیش نمی‌رود.


انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۱۶:۰۰
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 97020402704
  • خبرنگار :