به گزارش ایسنا، محمد مهدی شهریاری در دومین جلسه شورای اداری استان گفت: دریاچه ارومیه متعلق به استان نبوده بلکه مسئله ای جهانی است و چنانچه به درجه بحرانی برسد تبعات خشکی دریاچه ارومیه بسیار زیاد خواهد بود و که باید 20 میلیون سکنه جابه جا شوند.
وی ادامه داد: تاکنون 1000 میلیارد تومان برای احیای دریاچه ارومیه هزینه شده که 1100 میلیارد تومان نیز نیازمند است که امید است با تامین به موقع اعتبارات نگرانی از خشکی دریاچه ارومیه رفع شود.
استاندار آذربایجان غربی به اختصاص فاینانس خارجی برای احیای دریاچه ارومیه اشاره کرد و افزود: امید است بزودی فایناس خارجی و استفاده از کمک های ارزی در احیای دریاچه ارومیه محقق شود.
شهریاری، مهمترین و ضروری ترین مبحث در دریاچه ارومیه را مشارکت مردم عنوان کرد و گفت: چنانچه مردم در صرفه جویی آب و کنترل کشت محصولات پرآب بر دولت را همراهی نکنند اقدامات انجام شده بی ثمر خواهد بود.
استاندار آذربایجان غربی با بیان اینکه استان جز دومین استان پراهمیت از لحاظ استراتژیک است و یک پنجم پایانه های کشور در این استان وجود دارد تصریح کرد: با وجوداینکه این استان بسیار غنی است و ظرفیت های متعددی دارد اما در بسیاری از شاخص ها اعم از فضای آموزشی، ورزشی و تخت های بیمارستانی و غیره از متوسط کشوری عقب است و نیازمند توجه جدی است.
شهریاری بیان کرد: راه آهن برقی تبریز به ارومیه از مهمترین مسائل راهبردی است که در مواقع ضروری مورد نیاز این دو استان بوده و باید مورد توجه قرار گیرد.
وی خواهان تعلق تخفیفات گمرکی در پایانه های استان شد و تصریح کرد: 20 درصد تخفیفات گمرکی اگر شامل گمرکات ما شود شاهد رونق اقتصادی و افزایش درآمد بازرگانان استان می شویم چرا که راه حل مشکل کوله بری وجود همین تخفیفات است.
استاندار آذربایجان غربی با اشاره به مشکل راههای روستایی استان افزود: راه روستایی دراستان 7911 کیلومتر است که 4000 کیلومتر ان نیازمند اسفالت ریزی است.
انتهای پیام