به گزارش ایسنا، در جلسه علنی امروز (سهشنبه) مجلس اسدالله عباسی، نماینده مردم رودسر در مجلس توضیحاتی در خصوص این لایحه به نمایندگان ارائه کرد.
همچنین نادر قاضی پور در مخالفت با این درخواست گفت: امروز احیای دریاچه ارومیه، تامین آب مناطق خشک آب و هوایی، رسیدگی اولویت دار به مسئله ارز و حمایت از تولید و کارگر ایرانی اولویت بیشتری نسبت به این لایحه دارند.
محمد حسن نژاد نیز در موافقت با این درخواست گفت: براساس این لایحه چهار نیروگاه در خاک جمهوری اسلامی ایران و ارمنستان احداث خواهد شد.
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: به دلیل شیب زیاد رودخانه ارس نمی توان روی این رودخانه سد احداث کرد اما از طریق توربینهای بزرگی که در قسمت پرشیب رودخانه توسط ایران و ارمنستان ساخته می شود از نیروی آب استفاده بهینه می شود بی آنکه لطمهای به محیط زیست وارد شود.
وی متذکر شد: اگر به صورت دو فوریتی به این لایحه رسیدگی نکنیم، معنایش این است که از عواید و منافع انرژی تجدیدپذیر رودخانه ارس چشم پوشی کردهایم و این یعنی بیتدبیری اقتصادی.
حسن نژاد افزود: نخجوان سهم خود را از شش سال قبل آغاز کرده و در حال ساخت سهم خود در این پروژه مشترک است. اگر ما اقدامی نکنیم عملا از عواید حاصل از این پروژه چشم پوشی کردهایم.
نمایندگان با ۱۲۸ رای موافق، ۱۸ رای مخالف و ۵ رای ممتنع از مجموع ۲۱۲ نماینده حاضر با درخواست دو فوریتی لایحه موافقت کردند.
انتهای پیام