به گزارش سرویس بازار ایسنا، هاتگرام یک کلاینت بومی از پیامرسان تلگرام است که با ارزش افزوده و امکاناتی که در آن نهفته است، امکان ورود به بازار جهانی را برای کاربران خود فراهم می کند.
در خصوص قابلیت های این نرم افزار می توان به امکان پرداخت ویژه صاحبان کانال ها که از ویژگی های آینده این نرم افزار است اشاره کرد.
هاتگرام برای حفظ کسب و کار های داخلی مبتنی بر تلگرام طراحی شده که در حال حاضر ۵.۲۰۰.۰۰۰ نفر - نصب دارد.
طراحان این نرم افزار بومی با توجه به دغدغه های حاکمیت و ریشه یابی علل موفقیت تلگرام در کشور فصل مشترکی را گشاده اند که شامل رعایت چارچوب های حاکمیتی - حفظ حریم خصوصی شخصی کاربران و سیانت از کسب و کارهای موجود در وضع کنونی تلگرام است.
هاتگرام براساس همان API ها و دسترسی های مجازی که تلگرام ایجاد کرده نسخه ای را از خودش به وجود آورده که علاوه بر رعایت استانداردهای تلگرام، ملاحظات حاکمیت را هم رعایت می نماید.
طراحان این نرم افزار بر این باورند که پیام رسان بومی در صورتی رشد می کند که درتعامل با تلگرام بماند و در فضای رقابتی معقول است که ما می توانیم رشد کنیم .
به باور تولیدکنندگان پیام رسان هاتگرام، حذف تلگرام صدمات بسیاری به گستره آزادی بیان و همچنین کسب و کارهای مجازی کشور می زند.
طبعا این کسب و کارها در بستر کشور ما رشد کردند و قطعا نسل جدیدی از کارآفرینی به شمار میروند که باید در حفظ آنها کوشید.
هاتگرام این امر یعنی حفظ کسب وکارهای مبتنی بر تلگرام را به عنوان دغدغه اصلی خود رعایت کرده و در جهت آن تلاش می نماید .
خوشبختانه تجربیاتی هم به وجود آمده که این تجربیات در نسخه های خارجی به عنوان کلاینتهای همکار تلگرام در خارج از کشور در حال پروموت است .
با توجه به حجم وسیع کارآفرینی از طریق تلگرام به جزات می توان گفت این اپلیکیشن، صنعت تبلیغات را تحت تاثیر قرار داده شرکت های بسیاری از روش های تبلیغاتی سنتی از جمله تبلیغات تلویزیونی و یا بیلبورد صرف نظر کرده اند و به تبلیغات شبکه های اجتماعی روی آورده اند که این امر نیاز به راه اندازی نرم افزار بومی تلگرام را توجیه میکند.
انتهای پیام