به گزارش ایسنا، فرامرز بهنژاد در نشست با فرماندار شهرستان نیر اظهار کرد: ما مصمم هستیم تا در سالجاری تعداد زیادی از این پروژهها را که تعدادی از آنها نیز در قالب مجتمعهای آبرسانی سالهاست به حال خود رها شده تکمیل و آماده بهرهبرداری کنیم.
وی با بیان اینکه برای عملیاتی شدن این پروژهها به 65 میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم، خاطرنشان کرد: با تامین این اعتبارات پروژههای نیمه تمام آب و فاضلاب روستایی عمدتا با هدف آبرسانی به روستانشینان تکمیل و آماده بهرهبرداری خواهد شد.
بهنژاد افزود: 75 درصد ساکنان مناطق روستایی استان تحت پوشش خدمات آب و فاضلاب روستایی هستند که با بهرهبرداری از پروژههای نیمه تمام این میزان به حدود 88 درصد خواهد رسید.
وی بیان کرد: در چهار روستای استان اردبیل که اغلب در نیر هستند طرحهای فاضلاب در حال اجراست که در صورت استقبال روستائیان از طرحهای فاضلاب تلاش میکنیم تا این طرحها با قوت و قدرت بیشتر ادامه پیدا کند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اردبیل ادامه داد: پنج روستای نیر در اولویت اجرای طرح فاضلاب روستایی قرار دارند که با به نتیجه رسیدن آنها از ورود پساب روستاییان به سد یامچی نیز جلوگیری خواهد شد.
بهنژاد تصریح کرد: بخش عمدهای از طرحهای آبرسانی در روستاها در قالب مجتمعهای بزرگ در شهرهای مختلف در حال اجراست که انتظار داریم جمعیت بیشتری از روستانشینان با تکمیل و بهرهبرداری از این مجتمعها صاحب آب شرب پایدار شوند.
در این جلسه فرماندار شهرستان نیر ضرورت تکمیل دو مجتمع آبرسانی روستائی را یادآور شد و اظهار کرد: با بهرهبرداری از این مجتمعها ساکنان 49 روستا از آب شرب پایدار بهداشتی برخوردار خواهند شد.
علیرضا علیپور خاطرنشان کرد: سرعت عمل آب و فاضلاب روستایی در اجرای طرحها و بهرهبرداری از پروژههای نیمهتمام مطلوب است و امیدواریم در سالجاری این کار با قوت و سرعت بیشتری ادامه یابد.
انتهای پیام