به گزارش ایسنا، نشریه فرانسوی آگورا ووکس با اشاره به گفتوگویی که محمد بن سلمان ولیعهد عربستان با" جوفری گولد برگ" سردبیر ارشد مجله آمریکایی" آتلانتیک" انجام داد، و در آن گفت وگو به نظریه موسوم به " Godwin pointe که می گوید در تمام هر استدلالی می توان همه چیز را شبیه به هیتلر دانست نزدیک تر شد، نوشت: شاید ولیعهد عربستان با این خطبه کوهستان ( پیامهایی که حضرت موسی علیه السلام از کوه دریافت می کرد و با خداوند سخن می گفت )، آشنایی ندارد که می گوید : " خار را در چشم دیگران می بینند ولی شاخه در حال رشد را در چشمان خود نمی بینند؟ "
ایران نه لهستان را تصرف کرده است و نه هیچ کشور دیگری را و از سال 1785 به این طرف هیچ حمله ای از سوی این کشور به دیگر کشورها صورت نگرفته است. ایران واحدهایی نظامی از سپاه پاسداران را به درخواست دولت های" عراق و سوریه " به این کشورها فرستاده است تا با داعش و دیگر شورشیان مقابله کنند. همانطور که آمریکا نیروهای خود را با هماهنگی دولت افغانستان به آنجا فرستاده است ولی این امکان وجود ندارد که بتوان مقایسه ای با مسایلی که در زمان جنگ جهانی دوم بوجود آمدند، انجام داد.
در مقابل، شاهد هستیم که در سال 2015، عربستان سعودی و متحدینش یمن را مورد تجاوز قرار دادند و جنگی ویرانگر در آن کشور به راه انداختند.
عربستان سعودی همچنین در سوریه نیز مداخله کرده و با حمایت از جهادیون " افراطی ارتش اسلام" ( جیش الاسلام ) و انجام اقدامات تروریستی در دمشق از آنان حمایت کرده است.
ایران دارای یک جمعیت کوچک 9 هزار نفری از یهودیان است و یهودیان ایران یک نماینده مجلس مخصوص به خود دارند. با این که یهودیان ایرانی بسیاری بر این باور هستند که در این جمهوری شیعه با آنان همانند شهروند درجه دو رفتار می شود و با اینکه دهها هزار مهاجر در ایران زندگی می کنند، ولی باز هم هیچ زمانی،" اقدامات مخرب و ویرانگر علیه یهودیان صورت نگرفته است".
ما بخوبی می دانیم که کنیسیه های یهودیان در ایران همانند دیگر مراکز دینی فعال بوده اند و همچنین بخوبی می دانیم که امروزه اظهارات منسوب به محمود احمدی نژاد رئیس جمهور سابق ایران درباره " پاک کردن اسرائیل از نقشه" از جمله " اخبار دروغین" ( فیک نیوز) بودند. در مقابل، دولت سعودی به هیچ وجه اجازه نمی دهد که در این کشور کنیسیه ای وجود داشته باشد یا یهودیانی در خاک این کشور، زندگی کنند.
ایران سالانه یک بودجه 15/9 میلیارد دلاری نظامی دارد که تقریبا به همان میزانی می باشد که یک قدرت نظامی خطرناک همچون کانادا در اختیار دارد در حالی که جمعیت کانادا نصف ایران است.
بودجه نظامی اسرائیل برای یک جمعتیی که ده درصد ایران هم نیست 17 میلیارد دلار است و در همان اندازه ای است که امارات متحده عربی با 1/5 میلیون نفر جمعیت، در اختیار دارد. ایران با در اختیار داشتن 130 هواپیمای جنگی قدیمی چیزی برای گفتن در زمینه هوایی و دریایی ندارد و تعداد تانک های این کشور نیز به 1600 اراده می رسند.
اسرائیل، با 8 میلیون نفر جمعیت را اگر بخواهیم با ایران 82 میلیون نفری مقایسه کنیم، دارای 242 فروند هواپیمای جنگی " به روز و 2600 اراده تانک مدرن می باشد. عربستان با 20 میلیون نفر جمعیت یک خرید 110 میلیارد دلاری تسلیحات جدید از انگلیس و آمریکا خریده است و به همان میزان تسلیحات دارد که ایران.
ایران، آنچه می گویند نیست .
ایران آن چیزی نیست که روزنامه های غربی و اندیشکده های برگزارکننده نظرسنجی و بازاریابی دموکراسی مینامند؛ رژیم ایران با دقت نامزدهای مجاز به شرکت در انتخابات را برمی گزیند. کاملا هم یک کشور تک حزبی نیست.
ایران یک کشور تک حزبی نیست. برخی از انتخابات در ایران باعث شگفتی های فراوان می شوند. پارلمان ایران غالبا خود را برای انجام امور عجول نشان میدهد و بی صبرانه منتظر استقلال عمل است. در حالیکه عربستان یک نظام دیکتاتوری بدون پارلمان است که نه فقط انتخابات ملی در آن انجام نمی شود بلکه از نسل ها پیش به این طرف، تنها یک خانواده بر آن حکومت می کنند.
اگر ولیعهد عربستان با این"خطبه کوهستان" آشنایی ندارد، ولی او بی شک، با این برداشت های " قرانی " آشنا است و اگر اندکی فکر کند، می تواند این را فهمیده باشد که این آیات قرانی به چه معنایی هستند: آنجا که در قران می گوید : " فَمَن یَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَیْراً یَرَهُ ، وَمَن یَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرّاً یَرَهُ.
انتهای پیام