نماینده خمین عنوان کرد:

تجاری‌سازی تولیدات رقابت‌پذیر و برخورد با مافیای قاچاق حلقه‌های مفقوده حمایت از کالای ایرانی

نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه حمایت از کالای ایرانی اقتصاد داخلی را تقویت می‌کند، گفت: تجاری‌سازی تولیدات رقابت‌پذیر و برخورد با مافیای قاچاق، حلقه مفقوده حمایت از کالای ایرانی است.

محمدابراهیم رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، درخصوص نامگذاری سال جاری با عنوان "حمایت از کالای ایرانی" اظهار کرد: حمایت از کالای ایرانی راهبردی است که در شعار امسال از سوی رهبر معظم انقلاب ترسیم شده است و ضرورت دارد تا به عنوان گفتمان غالب کشور در ابعاد مختلف تبیین شود.

وی با تاکید بر لزوم برنامه ریزی مدیریت کلان کشور در این رابطه و عملیاتی کردن ابعاد گوناگون شعار سال جاری در حمایت از کالای ایرانی در تمامی رده‌های مسئولیتی نظام، تصریح کرد: حمایت از تولیدکنندگان داخلی مهمترین الزام تحقق شعار سال و رکن مهم حمایت از تولید داخلی، عزم و اراده جمعی با مشارکت مسئولان کشور و حمایت مردم به عنوان ارکان نظام است.

نماینده مردم خمین در خانه ملت در ادامه، صرف حمایت مالی از تولیدکنندگان داخلی را کافی ندانست و گفت: لازم است تا در کنار حمایت مالی از تولید ملی حمایت معنوی نیز صورت گیرد.

وی جلوگیری از ورود کالای قاچاق به داخل کشور و برخورد قانونی با باندهای مافیای قاچاق را از جمله راهکارهای حمایتی در قالب حمایت معنوی دانست و عنوان کرد: حمایت هوشمندانه از تولید ملی و برداشتن موانع پیش روی تولیدکنندگان داخلی با تقویت صادرات و جلوگیری از ورود کالای قاچاق به داخل کشور، دشمنان را در دستیابی به اهداف خود در جنگ اقتصادی ناکام خواهد گذاشت.

رضایی تاکید کرد: واردات کالای خارجی بویژه آنکه کالایی وارد کشور شود که مشابه آن حتی با کیفیت بالاتر از تولید خارج در داخل کشور تولید می‌شود، جز نابودی تولید ملی هدف دیگری را دنبال نخواهد کرد و ادامه این روند به برند کالای ایرانی آسیب جدی وارد خواهد کرد.

وی تصریح کرد: دولت نباید اجازه دهد تا باندهای مافیایی کالایی را وارد کشور کنند که به خطوط تولید ضربه بزند و نابود کند، چرا که در حال حاضر با فعالیت متخصصین و مهندسین ایرانی زمینه تولید کالاهای مختلف در داخل کشور فراهم شده است و اگر بستر حمایت از آن نه در شعار بلکه در عمل فراهم شود موجب رونق تولید و بهبود شرایط اقتصادی در کشور خواهد شد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر لزوم تزریق نقدینگی و سرمایه در گردش در واحدهای تولیدی و صنعتی، اظهار کرد: بسیاری از واحدهای تولیدی و صنعتی در داخل کشور به دلیل کمبود نقدینگی و نداشتن سرمایه در گردش با کمتر از ظرفیت واقعی خود فعالیت می‌کنند و در استان مرکزی بسیاری از واحدهای قطب صنعتی کشور با این مشکل مواجه هستند. براین اساس یکی از الزامات تحقق شعار سال حمایت مالی و تقویت نقدینگی برای فعالیت واحدهای تولیدی با ظرفیت کامل است.

وی بر اعطای تسهیلات بانکی با نرخ پائین و تخصیص اعتبارات از سوی دولت از محل منابع اعتباری پیش‌بینی شده برای تقویت نقدینگی در واحدهای تولیدی تاکید کرد و گفت: به هر میزان که حمایت مالی از تولید ملی صورت گیرد به همان میزان بستر صادرات تقویت و نرخ بیکاری کاهش پیدا خواهد کرد.

وی بر تجاری‌سازی و بازاریابی در تولیدات ملی نیز تاکید کرد و گفت: در بسیاری از کشورهای دنیا نظیر کشور ترکیه که در همسایگی ایران قرار دارد با وجود هزینه بالای تولید در این کشورها، به گونه‌ای سیاست‌های حمایتی از سوی دولت در حوزه بازرگانی صورت می‌گیرد که در تجاری‌سازی و بازاریابی تولیدات خود موفق‌تر از کشور ما عمل می‌کنند.

رضایی با اشاره به جالی خالی تجاری‌سازی تولیدات و بازاریابی کالای ایرانی گفت: در این حوزه حاکمیت نتوانسته است به خوبی عمل کند و در واقع در این بخش کم کاری شده که نتیجه آن پیشگامی رقبای ایرانی در تصاحب بازارهای جهانی است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۸ فروردین ۱۳۹۷ / ۱۱:۱۵
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 97011804544
  • خبرنگار :