غذاهای خیابانی «سی‌تیر» حواس مردم را پرت کرده

«خیابان سی‌تیر با عنوان "گذر ادیان" یکی از محورهای اصلی گردشگری استان تهران است، اما بیشتر مردم فقط به ابتدای آن یعنی روی موزه ملی و دکه‌های غذافروشی تمرکز کرده‌اند.»

به گزارش ایسنا، دلاور بزرگ‌نیا ـ مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران ـ در بازدید از موزه مردم‌شناسی ارامنه (موزه اسقف آرداک مانوکیان) با اشاره به موقعیت و جاذبه‌های خیابان سی‌تیر یا گذر ادیان که در کنار موزه ملی، محل استقرار موزه آبگینه، کنیسه حیم، کلیسای حضرت مریم و آتشکده آدریان است، افزود: نباید کانون تمرکز و تجمع گردشگران در ابتدای خیابان سی‌تر باشد، باید جمعیت زیاد گردشگران با برنامه‌ریز و اتخاذ تدابیری به دیدن موزه‌ها و جاذبه‌های فرهنگی این گذر دعوت شوند.

وی افزود: کارکنان موزه ارامنه با توجه به همزمانی تعطیلات نوروز با عید پاک تلاش کردند تا در این موزه به روی مسافران باز باشد.

بزرگ‌نیا همچنین با بیان این‌که ملت ایران همواره قدردان زحمات ادیان مختلف به ویژه هموطنان ارمنی بوده است، یادآور شد: حضور ایرانیان ارمنی در دوران جنگ تحمیلی و فعالیت‌های اقتصادی فرهنگی و هنری آنان بر هیچ کس پوشیده نیست.

موزه اسقف اعظم آرداک مانوکیان یا موزه مردم شناسی ارامنه از سال ۲۰۰۸ میلادی فعال شده، وسایل مربوط به برگزاری مراسم‌های مذهبی، تصاویر و اطلاعات کلیساها و دیرهای ارامنه کشور، لباس سنتی زنان ارامنه در دوره‌های مختلف تاریخی، تندیس‌های اهدایی بانو لیلیت تریان مجسمه‌ساز برجسته و سایر آثار هنرمندان ارامنه را نمایش می‌دهد.

آرداک مانوکیان که نام این موزه از آن برگفته شده، رهبر دینی کلیسای ارمنی ایران است که از سال ۱۹۶۰ تا سال ۲۰۰۰ میلادی برای ۴۰ سال این سمت را داشت.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۱ فروردین ۱۳۹۷ / ۱۷:۰۳
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 97011102304
  • خبرنگار : 71191