به گزارش ایسنا، درپی انتصاب معاونت هنری جدید در وزارت فرهنگ و ارشاد زمزمههایی مبنی بر تغییراتی در ساختار این معاونت از جمله تغییر مدیرکل دفتر موسیقی این وزارتخانه مطرح شد. در میان نامهایی که به عنوان گزینههای احتمالی تصدی این سمت برده میشد، نام علی ترابی قوت بیشتری گرفت و شنیدهها از حضور قطعی او در دفتر موسیقی حکایت میکرد. ترابی سابقه مدیرکلی دفتر موسیقی و مدیریت اجرایی جشنواره موسیقی جوان را در کارنامه کاری خود دارد.
کار تا جایی پیش رفت که در روزهای اخیر دو نامه خطاب به سیدعباس صالحی ـ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ـ اولی در حمایت از ادامه فعالیت فرزاد طالبی (مدیرکل فعلی) و دومی در حمایت از انتصاب علی ترابی تهیه شد.
نامهی نخست، با حاشیههایی همراه شد و حال، داود گنجهای ـ نوازنده کمانچه و قائم مقام خانه موسیقی ـ درباره تغییر مدیر کل دفتر موسیقی، موضع این نهاد را بیطرف اعلام میکند و میگوید: خانه موسیقی تنها خواستار تعامل مناسب از سوی دفتر موسیقی است؛ تا بتواند منافع مادی و معنوی هنرمندان را تأمین کند؛ مابقی ماجراها در حاشیه قرار دارد.
او تصریح میکند: به طور کلی ما در خانه موسیقی دخالتی در این موارد نداریم و همواره بیطرف هستیم. البته در این راستا برخی از اعضاء نظرات متفاوتی دارند که کاملاً شخصی و وابسته به خود این افراد است.
گنجهای در ادامه اظهار میکند: آنچه که برای ما مهم است، تعامل مناسب با خانه موسیقی است تا بتوانیم در راستای وظایفمان یعنی حمایت از منافع مادی و معنوی هنرمندان حوزه موسیقی موفق باشیم.
قائم مقام خانه موسیقی با بیان اینکه خانه موسیقی در حواشی تغییرات مدیران دولتی هیچ دخالتی ندارد، تاکید میکند: این نهاد در کشوقوسهایی که مربوط به نظرات شخصی برخی افراد است، دخالت نخواهد کرد؛ زیرا فرزاد طالبی و علی ترابی عملکرد قابل قبولی دارند و جزو مدیران موفق به شمار میروند. البته باید در راستای دستیابی به رشد مثبت در عرصه موسیقی با هنرمندان و این نهاد مدنی نیز مشورت شود.
گنجهای بار دیگر با تاکید، اظهار میکند: خانه موسیقی متعلق به تمام هنرمندان این حوزه است، به همین خاطر نیز باید این بخش را در تصمیمگیریهای کلان مورد توجه قرار داد اما در راستای موضعگیری مبنی بر تغییر مدیر کل دفتر موسیقی، خانه موسیقی کاملاً بیطرف است.
این نوازندهی پیشکسوت بیان میکند: به عنوان یک موسیقیدان، دوست دارم که مرکز موسیقی فضایی آرام داشته باشد تا فضای کار به سمت توسعه سوق پیدا کند اما اگر تعامل دوستانه و منصفانهای نباشد، مشکلات توسعه پیدا میکند؛ بنابراین تنها محبت، دوستی و همکاری کار را پیش میبرد.
انتهای پیام