تولید داروی درمان میگرن با اعتبارات صندوق نوآوری و شکوفایی

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای رفع مشکلات مردم است، گفت: در حال حاضر 994 شرکت از 2200 شرکتی که به صندوق طرح خود را ارائه داده‌اند، به خاتمه فنی موفق رسیده‌اند.

به گزارش ایسنا دکتر بهزاد سلطانی امروز در مراسم رونمایی از داروی درمان میگرن با عنوان میگرن کات، افزود: این دارو از سوی یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک فناوری پردیس تولید شده است.

وی اضافه کرد: این شرکت برای تولید این دارو 5 میلیارد تومان تسهیلات این صندوق را دریافت کرده، علاوه بر آن قرار بود این صندوق با این شرکت دانش‌بنیان شریک شود که بنا به دلایلی این امر اتفاق نیفتاد.

سلطانی با تاکید بر اینکه این شرکت دانش‌بنیان تحقیقات خود را در زمینه تولید داروهای گیاهی متمرکز کرده است، گفت: محققان این شرکت پس از چندین سال تحقیقات توانستند یکی از مشکلات جامعه را که سردردرهای میگرنی است، رفع کنند.

به گفته وی، این شرکت دانش‌بنیان 7 طرح دیگر را در دستور کار دارد.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به فعالیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: در حال حاضر 2200 شرکت دانش‌بنیان اعتبارات خود را از طریق این صندوق تامین کرده‌اند. این شرکت‌ها، شرکت‌های خصوصی هستند که فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها و اساتید در آنها مشغول به فعالیت هستند.

سلطانی با تاکید بر اینکه 1850 میلیارد تومان اعتبارات صندوق به این شرکت‌ها اختصاص یافته است، یادآور شد: طی دو سال گذشته از این تعداد شرکت، 994 شرکت به خاتمه فنی رسیده‌اند.

وی اظهارکرد: در هفته گذشته یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان در بندرانزلی توانست طرح ساخت کشتی با اعتبارات این صندوق را اجرایی کند و به کارفرما ارائه دهد.

سلطانی با تاکید بر ضرورت توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان خاطرنشان کرد: برای توسعه، راهی به غیر از توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان نداریم، چرا که خرید کارخانه و راه‌اندازی خط مونتاژ مشکل ما را حل نخواهد کرد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ / ۱۲:۳۹
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 96121910321
  • خبرنگار : 30057