محمد کشاورززاده در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به سفر منطقهای اخیر خود به کشورهای اکوادور، پرو، ونزوئلا و مکزیک اظهار کرد: در جریان سفر به اکوادور ملاقاتهای خوبی با تعدادی از مقامات این کشور در زمینههای سیاسی و اقتصادی داشتیم. در مکزیک نیز در جریان مذاکراتی که با مقامات این کشور انجام شد، نشست مشترک سیاسی ایران و مکزیک برگزار شد و در ارتباط با مسائل دوجانبه و همچنین مسائل منطقه از جمله یمن، سوریه، حقوق بشر و همکاری هایی که دو کشور می توانند در عرصه بینالمللی با هم داشته باشند، رایزنی و گفتوگو کردیم.
این دیپلمات ارشد کشورمان با بیان اینکه در جریان گفتوگو با مقامات مکزیک قرار شد نقشه راهی برای توسعه روابط دو کشور طراحی کنیم، اظهار کرد: مکزیکیها از ما دعوت کردند که به عنوان ناظر اتحادیه پاسیفیک به این اتحادیه بپیوندیم که ما نیز اعلام کردیم این پیشنهاد را بررسی می کنیم؛ چراکه اتحادیه پاسیفیک اتحادیه مهم و تاثیرگذار است.
کشاورز زاده همچنین به گفتوگوهای سیاسی صورت گرفته بین ایران و پرو در جریان این سفر اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه در حال حاضر پرو عضو غیردائم شورای امنیت است مذاکراتی گسترده و خوب با مقامات این کشور داشتیم و من از همتای پرویی خود دعوت کردم که به تهران سفر کند.
مدیرکل آمریکا وزارت خارجه با اشاره به استقبال ایران و پرو از گسترش روابط دو کشور ادامه داد: در همین چارچوب مقامات پرو اظهار علاقه کردند که سفارت شان در تهران مشغول به فعالیت شود. در حال حاضر سفارت این کشور در آنکارا به عنوان سفارت آکرودیته در تهران نیز عمل می کند.
وی همچنین با بیان اینکه در جریان سفر به مکزیک از وزیر خارجه این کشور دعوت کردیم که به تهران سفر کند و آنها نیز اعلام کردند که در اولین فرصت این سفر انجام میشود، تصریح کرد: در جریان سفر به ونزوئلا نیز ملاقاتهای خوبی با مقامات وزارت خارجه این کشور و همچنین وزیر نفت و معاون رئیسجمهور این کشور داشتیم و در مورد توسعه روابط دو کشور به خصوص در زمینه های اقتصادی بحث و گفتوگو کردیم و پروژههای شرکتهای ایرانی در ونزوئلا نیز مورد بررسی قرار گرفت.
کشاورز زاده همچنین دراین گفتوگو اعلام کرد: در اوایل سال آینده هیئت بلند پایهای از ایران به منطقه آمریکای لاتین از جمله برزیل سفر میکند.
این دیپلمات ارشد کشورمان در مورد برگزاری دور جدید گفتوگوهای کارشناسی ایران و کانادا نیز گفت: دور جدید گفتوگوها باید در کانادا برگزار شود و ما منتظر هستیم که کاناداییها در این زمینه تاریخی را مشخص کنند.
انتهای پیام