به گزارش ایسنا، به نقل از وب سایت فوربس، شرکت خودروسازی فولکس واگن آلمان که بیشترین سهم فروش خودرو را در جهان دارد، در راستای نزدیک شدن به نمایشگاه خودروی ژنو ۲۰۱۸، این خودروساز اروپایی اعلام کرده که قصد دارد خط تولید خودروهای تمام برقی و الکتریکی خود را به سرعت افزایش داده و در مدت زمان شش ساله یعنی تا سال ۲۰۲۵ میلادی، تعداد آنها را به ۲۰ مدل برساند. طبق گفتههای مدیر عامل این شرکت، طرح توسعه خط تولید این خودروها از اواخر سال جاری میلادی آغاز خواهد شد.
این خودروساز پرفروش و پرطرفدار آلمانی، پس از آنکه حدود سه سال پیش به دستکاری و تقلب در نرمافزار مدیریت میزان آلایندگی خودروهای دیزلی تولیدیاش در آمریکا متهم و محکوم شد، تصمیم گرفت که برای جلب اطمینان مردم و دولتها و همچنین کمک به کاهش میزان انتشار آلایندگی به جو زمین و محیط زیست، به طراحی و تولید خودروهای برقی و الکتریکی پاک روی آورد.
فولکس واگن پس از اعتراف به تقلب، به پرداخت ۴.۳ میلیارد دلار جریمه محکوم شد و هنوز هم با مشکلات حقوقی در آلمان و سراسر جهان مواجه است. این شرکت ۲۲ میلیارد یورو را برای پرداخت خسارت اختصاص داده است و همچنان هم به ایجاد آلودگی در محیط زیست در جهان متهم است. همه این اتفاقات موجب شد این خودروساز به منظور جبران خسارت های وارده، در کاهش انتشار آلایندهها و گازهای گلخانهای به محیط زیست و تولید خودروهای برقی بکوشد.
این خودروساز آلمانی پیشتر اعلام کرده بود که میخواهد بالغ بر ۱۰ میلیارد یورو تا سال ۲۰۲۵ در بخش تولید و طراحی خودروهای برقی هزینه کند. خودروی مدل I.D فولکس واگن با ارزانترین مدل تسلا به رقابت خواهد پرداخت. قیمت این مدل جدید که یک خودروی سدان است، برای تولید انبوه در بازار ۳۵ هزار دلار خواهد بود.
فولکس واگن بدین ترتیب میتواند یکی از بزرگترین بازیگران و پیشگامان در عرصه تولید و فروش خودروهای دوستدار محیط زیست و پاک در جهان باشد.
افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک، موجب شده است شرکتهای خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامههای خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.
با توجه به تغییر سیاستهای جهانی درباره حفظ محیط زیست و مقابله با معضل آلودگی هوا و کاهش انتشار میزان آلایندهها و گازهای گلخانهای، بسیاری از کشورها از جمله انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا، یونان، مکزیک، چین و هند از جمله پیشگامانی هستند که قصد دارند به منظور جلوگیری از آلودگی هوا و حفظ محیط زیست، تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را تا دهه ۲۰۳۰ و نهایتا تا دهه ۲۰۴۰ میلادی (حدودا دو دهه آینده) ممنوع و متوقف اعلام کنند.
انتهای پیام