به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، یکی از دادگاههای آلمان به شهرها اجازه داد از سال 2030، تولید و رفت و آمد خودروهای بنزینی را ممنوع اعلام کنند.
آلمان به تازگی تعهد خود را نسبت به وسایل نقلیه پاکتر نشان داده است و خواستار ممنوعیت موتورهای احتراق از سال 2030 است.
در حال حاضر، طی اقدامی تحسینبرانگیز و در یک حکم برجسته، یک دادگاه عالی میگوید که شهرها حق دارند موتورهای دیزلی را در تلاش برای بهبود کیفیت هوا ممنوع کنند.
این تصمیم روی 12 میلیون خودرو در جادههای آلمان تاثیر میگذارد.
فعالان محیط زیست مانند "یورگن رِش" از گروه زیستمحیطی "Deutsche Umwelthilfe"، این حکم را "یک روز عالی برای هوای پاک در آلمان" نامیدهاند.
کارشناسان معتقدند که سطح بالای نیتروژناکسید (NOx) که اغلب بیش از مرز مشخص شده توسط اتحادیه اروپا از 40 میکروگرم NOx در هر متر مکعب است، هر ساله باعث مرگ 6 تا13 هزار نفر در این کشور میشود.
تصمیم گرفته شده توسط همه افراد جشن گرفته نمیشود و مورد استقبال همگان قرار نمیگیرد، زیرا منتقدان معتقدند که این قوانین باعث عدم اطمینان برای رانندگان و تاثیر بر بازار خودروی آلمان که بزرگترین بازار خودرو در اروپاست، خواهد شد.
با این حال، دولت میگوید هیچ تغییری، فوری انجام نمیگیرد و این حکم در واقع در نظر گرفتن یک طرح جبرانی برای کسانی است که تحت تاثیر قرار گرفتهاند. همچنین تأکید کرد که این حکم به عنوان راهنمایی برای شهرهای بزرگ در نظر گرفته شده است.
"آنجلا مرکل"، صدراعظم آلمان گفت: این حکم واقعا در مورد کل کشور و تمام صاحبان خودرو نیست.
آلمان همیشه در زمینه تکنولوژی و پایداری خودرو پیشرو بوده است، بنابراین تنها کشوری که میتواند با تغییر سیاست در این زمینه، تاثیرگذار باشد، آلمان است.
اثرات طولانی مدت این حکم تا زمانی که جزئیات بیشتر در مورد قوانین منتشر نشود، مشخص نخواهد شد.
با توجه به تغییر سیاست سایر کشورها در حوزه خودرو، احتمالا طولی نخواهد کشید که آنها هم مشابه آلمان رفتار کنند.
انتهای پیام