به گزارش ایسنا، در این مناظرات، ۴۸۳ تیم از ۲۵ استان و ۷ دانشگاه شرکت کردند و از میان آنها ۵۶ تیم به مرحله منطقهای -که آبان ماه گذشته برگزار شد- راه یافتند و از بین این ۵۶ تیم؛ ۱۲ تیم وارد مرحله کشوری شدند.
در مرحله فینال، تیمهای موافق و مخالف گزاره " اظهارات متهمان اقتصادی باید علنی اعلام شود" با یکدیگر به مناظره پرداختند و تیم "کاپا" از فارس با عضویت مریم مداحی، محمد صالح انصاری، امیرحسین جاجرمیزاده و حمید اسکندری به عنوان مخالف گزاره، تیم دانشگاه اصفهان را شکست داد و به این ترتیب تیم "کاپا" از استان فارس در این مناظرات رتبه اول و تیم دانشگاه اصفهان رتبه دوم را کسب کردند و تیم جدال احسن از دانشگاه آزاد قزوین نیز به عنوان تیم اخلاق انتخاب شد.
مراسم اختتامیه مرحله کشوری ششمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران با حضور دکتر حمیدرضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی و دکتر شهیندخت مولاوردی دستیار رئیس جمهور در امور زنان، مهندس زجاجی سرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی، دکتر علی منتظری رییس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی و مهدی کاظمی خالدی، رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی امروز (سهشنبه) در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد.
دکتر علی منتظری رییس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی، دکتر رضا پورحسین عضو هیات علمی دانشگاه تهران و دکتر عبدالحمید احمدی معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی وزیر ورزش و جوانان، اعضای هیات ژوری این مسابقات به همراه یک تیم که متشکل از ۳ نفر از قهرمانان دوره قبل مناظرات بود، کار ارزیابی مسابقه فینال را بر عهده داشتند.
در کنار این هیات ژوری، ۲ نکته یاب نیز حضور داشتند که دکتر مهدی فیض مشاور فرهنگی رییس جهاد دانشگاهی و دکتر خندان استاد دانشگاه امام صادق(ع) این مسئولیت را بر عهده داشتند. این تیم نکته یاب در طول مسابقه سئوالاتی را پیرامون موضوع اصلی مناظره طرح کرده و از گروهها میپرسیدند.
مهدی کاظمی خالدی، رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در حاشیه برگزاری فینال این رقابتها، در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: مرحله کشوری مسابقات حساسیت بالایی دارد و دانشجویان بعد از ۱۰ ماه تلاش به این مرحله رسیدند، مرحلهای که هر اشتباه کوچکی میتواند نتیجه را عوض کند.
وی ادامه اداد: استرس ناشی از این مرحله شرایطی ایجاد میکند که باعث میشود بچهها تلاش خیلی زیادی کنند و حتی ممکن است این استرس مسابقات را تحت تاثیر قرار دهد.
رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی یاد آور شد: با اینکه دانشجویان دانشگاههای تهران در مرحله منطقهای اکثرا حذف شده بودند، اما خوشبختانه مسابقه سطح قابل قبولی داشت و اساتید از مراحل یک چهارم و نهایی این استنباط را داشتند که مسابقات نسبت به سالهای قبل پیشرفت داشته است.
کاظمی خالدی افزود: یکی از تیم هایی که به فینال راه یافت، سابقه سه بار حضور در این مسابقات را داشت و اعضای هر دو تیمی که به فینال راه یافتند بیان میکردند که با انگیزه و علاقه در این مسابقات شرکت کردند و بحث جایزه از انگیزههای کم اهمیت آنان بوده است.
وی در پایان تاکید کرد: به دلیل اینکه دانشجویان ذات مسابقات مناظره را درک کردهاند، خوشبختانه خیلی بهتر تمرین و مناظره را انجام میدهند.
انتهای پیام