فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی:

بزده‌دیدگی خُرد هم امنیت گردشگران را به خطر می‌اندازد

«بزه‌دیدگی‌های عمومی ناشی از جرایم خُرد نیز می‌تواند احساس گردشگر را نسبت به انتخاب ایران به عنوان مقصد سفر کاهش دهد، بنابراین نیروی یگان حفاظت میراث فرهنگی برای خود یک سهم و نقش خاص و مطالبه‌گرانه تعیین کرده که برای ایجاد امنیت بین گردشگران اهمیت دارد.»

به گزارش ایسنا، سردار امیر رحمت‌الهی در نشست هم‌اندیشی با خبرنگاران میراث فرهنگی که دوشنبه ۷ اسفند در سازمان میراث فرهنگی برگزار شد، به ارائه‌ی توضیحاتی درمورد علت توجه بیشترِ این یگان به میراث فرهنگی، تا گردشگری و صنایع دستی اظهار کرد: فعالیت و مأموریت‌های یگان حفاظت میراث فرهنگی در حوزه‌ی گردشگری جنبه اطلاعاتی دارد.

او بیان کرد: اقداماتی که یگان حفاظت جهت تأمین امنیت گردشگران خارجی باید انجام دهد، متفاوت است. هر چند رویکرد اصلی ما حفاظت از میراث فرهنگی است که بخشی از آن نیز به گردشگری مربوط می‌شود. به همین دلیل از همه شیوه‌های مدیریتی برای تحقق آن استفاده می‌کنیم.

وی یکی از اهداف مهم دولت را توسعه گردشگری دانست و تأکید کرد: اساسا مقدمه و پیش‌نیاز هر توسعه امنیت است. ما اعتقاد داریم که امنیت علنی و احساس امنیت برای گردشگران به خصوص گردشگران خارجی اهمیت دارد. حتی بزه‌دیدگی‌های عمومی ناشی از جرایم خرد هم می‌تواند احساس گردشگر را نسبت به انتخاب ایران به عنوان مقصد سفر کاهش دهد.

او با تأکید بر برگزاری دو کارگاه آموزشی با موضوع نقش و جایگاه گردشگری و یگان حفاظت توسط این یگان در سازمان میراث فرهنگی بیان کرد: در دستورالعمل ستاد کل فراتر از وظایف‌مان عمل کرده‌ایم و جلساتی با معاونت گردشگری با هدف ارتقای امنیت گردشگری و تهیه دستورالعمل‌هایی در این زمینه برگزار کرده‌ایم. همچنین برای خود یک سهم و نقش خاص تعیین کرده‌ایم. نقشی کاملا برجسته و مطالبه‌گرانه که برای ایجاد امنیت بین گردشگران اهمیت دارد.

فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی یکی از برنامه‌های راهبردی در سال ۹۷ توسط یگان حفاظت را موضوع گردشگری دانست و گفت: در محیط‌های تحت پوشش، این اتفاق به صورت ذاتی رخ می‌دهد اما برای ایجاد این امنیت خارج از محیط‌ها نیازمند یک حمایت خوب و ضابطه‌مند در حوزه گردشگری هستیم.

*کارگروه تعیین مصادیق قاچاق صنایع دستی فعال است

او همچنین با اشاره به اتفاق قاچاق صنایع دستی در طول سال‌های گذشته و نیاز به حضور یگان حفاظت در این زمینه نیز اظهار کرد: یکی از راه‌های اقتصاد مقاومتی پیگیری و جلوگیری از قاچاق کالا و به خصوص صنایع دستی در کشور است. نماینده یگان حفاظت در چند جلسه ستاد مبارزه با کالا و ارز شرکت کرده و مکاتباتی با استان‌ها داشته است. به خصوص با هنگ‌های مرزی تعاملاتی انجام شده تا از این طریق مبادی ورودی کشور کنترل شود.

به گفته او پیگیری در خصوص تعیین مصادیق قاچاق صنایع دستی انجام شده و تاکنون نیز نتایج خوبی داشته است.

رحمت‌اللهی اعلام کرد: سعی کرده‌ایم نیروی انتظامی همراه ما باشد و حساسیت درباره قاچاق صنایع دستی را بالا ببریم. مدتی است به صورت غیرقانونی صنایع دستی وارد کشور می‌شود و حتی به وفور به فروش می‌رسد.

به گفته‌ی او قاچاق صنایع دستی باعث کاهش تولیدات فعالان صنایع دستی و رونق شغل آن‌ها شده است. به همین دلیل یگان حفاظت موظف شده تا جلوی افرادی که به صورت غیرقانونی اقدام به ورود صنایع دستی می‌کنند، را بگیرد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۷ اسفند ۱۳۹۶ / ۱۷:۰۵
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 96120703582
  • خبرنگار : 71191